Strategia culturala a judetului Timis pana in 2027, intocmita de Universitatea de Vest

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis lasa pe mana specialistilor intocmirea unei noi strategii culturale pentru urmatorii ani.

A lansat zilele trecute o procedura in Sistemul de Achizitii Publice, iar contractul a fost incredintat Fundatiei UVT.

CITESTE SI: Va avea biblioteca tehnologizata, muzeu si cafenea culturala. Au inceput lucrarile de reabilitare ce vor readuce la stralucirea de odinioara Conacul Mocioni din Timis 

Valoarea contractului pentru realizarea documentatiei “Strategia Culturala a Județului Timiş pentru perioada 2023-2027” este de 47.500 de lei, adica 9.612 euro.

Practic, documentul reprezinta o actualizare a strategiei culturale a judetului, care se realizeaza o data la 5 ani.
De altfel, Fundatia Universitatii de Vest din Timisoara, prin Departamentul de Sociologie s-a ocupat si de cele de dinainte.
Intocmirea acestui document este o necesitate avand in vedere fluiditatii crescute si evolutii rapide in domeniul economic si social cu impact in domeniul cultural.
Studiul urmareste identificarea perceptiilor si a opiniilor referitoare la fenomenul cultural judetean, identificarea profilului consumatorului de cultura, structura publicului pe criterii socio-demografice.

Vechiul document, Strategia Culturala a Judetului Timis 2018-2022, poate fi consultat AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...