Noutati :

Strada Jiul va avea 4 benzi, iar sub pasajul care face legatura cu Circumvalatiunii vor fi 5. Luni se deschid ofertele pentru studiile tehnice

13 noiembrie, 2012 - 01:04 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Se va largi strada Jiul care face legatura intre Titulescu si Republicii, promite Primaria Timisoara. Astfel carosabilul va fi marit la 4 benzi, iar aceasta va insemna relaxarea traficului in zona.
De asemenea, pasajul Jiul care leaga bulevardul Republicii de Circumvalatiunii, pe sub calea ferata, va fi si el largit la 5 benzi.
Luni, se vor deschide ofertele pentru studiile de fezabilitate si proiectul tehnic pentru cele doua lucrari. Primarul este optimist si crede ca in 2013 vor putea demara si lucrarile de executie. [CODUL SAPTAMANII 12-18 NOIEMBRIE: 974]

Nicolae Robu a mai anuntat ca tot luni se deschid ofertele si pentru licitatia de contractare a studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru pasajul Solventul. Inca se lucreaza la studiul de fezabilitate pentru Popa Sapca, o alta durere a soferilor timisoreni.

Inca din 2010, in bugetul din acel an al Timisoarei, pe vremea fostului primar Gheorghe Ciuhandu, s-au alocat bani pentru realizarea studiilor si documentatiilor pentru largirea strazii Jiului si a pasajului, precum si pentru extinderea la 4 benzi a strazi Popa Sapca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Si trotuarul care era pe o singura parte cit de ingust va fi??
  Chiar si pe Popa Sapca e problema trotuarului…
  Dar daca aveti bani de aruncat pe studii de fezabilitate asta nu inseaamna ca se si executa lucrarle…

 2. sper ca v-a trecut prin cap ca pasajul trebuie si INALTAT. nu este normal ca un camion, chiar daca o sa treaca ocazional in viitor, sa nu aiba loc pe sub pasaj si sa trebuiasca sa faca un ocol de 7km pe la UMT…

  • camioanele nu au ce cauta prin centrul Timisoarei

 3. pasajul trebuie inaltat… sau nu… un camion poate sa ocoleasca atati km cat ai zis tu.. mergi putin prin Munchen si vezi si tu cate camioane trec prin zona centrala….

 4. Nu induceti lumea in eroare. Camioanele, autobuze incap. Nu incap tirurile. Si sincer, nu cred ca in Munchen se plimba cineva cu tirul prin centru.

 5. eram putin ironic…. sigur ca nu seplimba camioanele si tirurile in Munchen cum se plimba prin Tm