Noutati :

Strada Corbului, asfaltata cu aproape 50.000 de euro. Cate locuri de parcare au fost amenajate?

22 mai, 2014 - 05:32 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Inca o strada inaugurata la Timisoara. Reprezentantii primariei s-au deplasat joi pe teren pentru a prezenta strada Corbului, lunga de aproape 1 kilometru, in care s-au investit aproape 46.000 de euro.

Muncitorii contractati de primarie au turnat covor asfaltic nou pe o lungime de 810 metri, au inlocuit bordurile, amenajand totodata locuri de trecere pentru persoanele cu dizabilitati sau carucioare, sustin reprezentantii primariei. Au fost amenajate 90 de locuri de parcare, delimitate cu marcaje rutiere.

„Inauguram o noua lucrare importanta, reabilitarea strazii Corbului, o strada de 810 metri, care este amenajata impecabil, as spune, cu carosabilul neted, cu covor asfaltic, cu locuri de parcare, delimitate, pe ambele parti. 90 de locuri de parcare au fost amenajate pe aceasta strada. Totul arata civilizat, asa cum ar trebui sa ajunga sa arate intr-un timp cat mai scurt tot orasul nostru. Mergem pe aceeasi linie, avem deja zeci de strazi amenajate in acelasi concept, cu sens unic de circulatie si cu locuri de parcare pe ambele parti. Acolo unde avem spatiu suficient, pe o parte vom avea locuri de parcare la 45 de grade si pe cealalta in lungul bordurii, unde strada e mai ingusta, cum este cazul si aici, vom avea locuri de parcare in lungul bordurii, pe ambele parti”, a explicat Nicolae Robu investitia.

Lucrarile au costat aproximativ 205.000 de lei si au fost executate de Societatea de Drumuri Municipale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. o sugestie: marcati si locul de parcare pentru ca unii sa nu iroseasca spatiul parcind pe 2 locuri. cine nu se incadreaza pe locul trasat, amenda, sau sa plateasca timparkului 2 locuri ­čśë

  2. Dar nu-l marcati ca pe aleea Azurului, din Soarelui, va rog! La 10m de strada se pierd cam 1,5 locuri de parcare din cauza delimitarii imbecile…