Noutati :

Stoinel in locul lui Stoia. A fost validat un nou consilier local la Timisoara!

5 aprilie, 2016 - 04:25 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Ilie Stoinel a fost validat cu 14 voturi pentru, 8 abtineri si un vot impotriva, in functia de consilier local in cadrul Consiliului Local Timisoara. Stiinel i-a luat astfel locul lui Traian Stoia, fost viceprimar care a fost exclus din PSD, dupa ce a votat bugetul orasului, contrar deciziei partidului.

Nistor Geana a fost consilierul local care a votat impotriva validarii noului consilier.

stoinel

Nu il pot valida pentru atitudinea pe care dansul a avut-o fata de consiliile de cartier„, a fost explicatia lui Geana.

Si Alfred Simonis (PSD) i-a cerut noului consilier local sa renunte a pozitia sa in cadrul SDM, in schimbul validarii.

Suntem o institutie serioasa si o sa il validam cu ambele maini pe domnul Stoinel, daca ne raspunde la o intrebare: in termenul legal de 15 zile, va renunta sau nu la pozitia domniei sale din cadrul SDM?„, a intrebat Simonis.

Ilie Stoinel a raspuns ca in 10 zile va lua o decizie in acest sens.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Suma inteligentei din cadrul CJT sufera o noua si drastica scadere. De vreo patru ani tot scade precum spuma de la bere. E trist!