Noutati :

Stii vreo groapa pe strada ta? Anunt-o la PSD Timisoara

29 septembrie, 2017 - 04:02 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Faceti poze gropilor pe care le intalniti in cale in Timisoara! Indemnul vine din partea consilierului local PSD Dan Idolu care vrea sa faca un inventar al gaurilor din asfalt care s-ar fi inmultit in ultima vreme si reprezinta un real pericol in conditiile in care pe unele strazi inca nu functioneaza iluminatul public.

CITESTE SI: Unde e termenul de valabilitate de pe produse? Intrebarea politistilor pentru vanzatorii de la rugi, targuri si chiar din magazine la Timisoara 

Se constata faptul ca in multe zone ale municipiului exista gropi in carosabil, fie datorita unor lucrari aflate in curs sau nefinalizate, fie datorita faptului ca au aparut «peste noapte», probabil din cauza calitatii slabe a lucrarilor sau chiar in urma unor «carpiri nefericite» ale asfaltului. Deoarece nu sunt semnalizate gropile din carosabil, tinand cont si de faptul ca iluminatul stradal lipseste in ultima perioada, locuitorii municipiului Timisoara pot avea de suferit„, apreciaza Daniel Idolu.

Consilierul PSD spune ca fotografiile cu gropile din Timisoara se centralizeaza la adresa de mail [email protected] sau pe pagina de Facebook STOP Gropilor din Timisoara, infiintate special pentru aceasta actiune.

Vom centraliza zilnic toate fotografiile primite de la cetateni si le vom transmite Primariei Municipiului Timisoara prin intermediul interpelarilor consilierilor locali, urmarind ulterior si rezolvarea acestora. Consideram ca siguranta cetatenilor este o prioritate, iar conducerea administratiei municipiului are obligatia sa asigure toate conditiile de siguranta pe domeniul public administrat de Primaria Municipiului Timisoara„, mai transmite consilierul social-democrat.

Pozele adunate de la timisoreni vor ajunge la Directia Edilitara a Primariei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cine stie daca zona Universitatii de Medicina apartine Municipiului Timisoara ?