Stii sa acorzi primul ajutor in caz de stop cardio-respirator ori inec? Stii cum sa reactionezi daca iti ia foc casa? Vino sa inveti tehnici si manevre de la specialistii in situatii de urgenta, in Piata Victoriei din Timisoara

TIMISOARA. Centrul Mobil de Instruire a Populatiei pentru Raspuns in Situatii de Urgenta si Caravana SMURD Fii Pregatit deschid doua centre de informare in plin centru la Timisoara.

Intre 1 si 3 august, poti veni in Piata Victoriei sa inveti cum sa reactionezi in cazul producerii unui incendiu in locuinta ori in cazul altor situatii de urgenta.

Poti invata si sa acorzi primul ajutor in caz de stop cardio-respirator la un adult, copil sau bebelus si cum sa recunosti si sa intervii daca acesta se ineaca. Specialistii ISU te vor invata mai multe tehnici si manevre de prim ajutor in diverse situatii de urgenta.

Cele doua centre de informare vor fi deschise intre orele 9.00-13.00 si 17.00-21.00, in Piata Victoriei din Timisoara, din 1 pana in 3 august.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...