Stii pe cineva care-si doreste un super telefon de Craciun? Iata cea mai buna alegere: Samsung S22 Ultra

Dacă știi pe cineva care își dorește un cadou de Moș Crăciun, ai o misiune ușoară! Pentru că e mereu mai bine când știi ce-și doresc persoanele dragi drept cadou, astfel vei fi sigur că darul îl sau o va bucura cu adevărat.

Știm că este greu să faci întotdeauna ceea ce trebuie în cazul cadourilor, mai ales când vorbim despre ceva atât de complex precum un telefon mobil. Nu există un smartphone perfect, ci depinde în mare măsură de persoana căreia îi oferiți cadoul.

Cu Samsung S22 Ultra, mergi la sigur

Cui îi este recomandat: Pentru cei mai pretențioși!

Punct forte: Este unul dintre cele mai bune telefoane high-end de pe piață în acest moment.

Sunteți în căutarea vârfului de gamă Android pentru a-l face cadou de Sărbători? În acest caz, Samsung Galaxy S22 Ultra este o necesitate. Este o adevărată bijuterie din toate punctele de vedere, iar acest lucru este ușor de observat încă de la început. Are o cameră foto incredibilă, una dintre cele mai bune de pe piață, ideală pentru pasionații de Instagram și de alte rețele sociale.

Are unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață, un Exynos 2200 cu opt nuclee. De asemenea, are o memorie RAM de 8 GB cu care poți folosi fără probleme orice aplicație și chiar să profiți de modul multitasking! Este adevărat că bateria este un pic cam slabă, deoarece oferă doar 3.700 mAh. Cu toate acestea, dispune de încărcare rapidă de 25 W pentru acele momente în care trebuie să fugiți.

Dacă mai aveai nevoie de un motiv pentru a achiziționa acest telefon, iată-l: Samsung Galaxy S22 Ultra a fost inclus în lista Time a celor mai bune invenții din acest an, alături de alte două produse ale companiei coreene.

Potrivit raportului, intitulat „Cele mai bune invenții ale anului 2022”, Galaxy S22 Ultra, lansat la începutul acestui an, a fost votat „cel mai bun smartphone cu stylus”.

Revista a precizat, ca motive pentru alegerea sa, că este o decizie reușită și creativă de a încorpora stylus-ul în Galaxy S22 Ultra, adăugând că acesta este cel mai puternic dintre seriile Galaxy, combinând avantajele lui „Galaxy Note” cu cele ale lui „Galaxy S”, în ceea ce privește experiența de utilizare, camera foto și performanța.

În plus, Time a atribuit alegerea sa funcțiilor mai bune de fotografiere și înregistrare video, care sunt valoroase, în special pe timp de noapte.

Alte două produse Samsung care au fost alese sunt proiectorul portabil „The Freestyle” și telecomanda ecologică „SolarCell Remote”.

În fiecare an, Time alcătuiește o listă cu cele mai bune 100 de invenții, selectând produse și idei care pot schimba viața de zi cu zi a consumatorilor.

În acest an, însă, pentru prima dată, a publicat o listă cu cele mai bune 200 de invenții.

Samsung S22 Ultra, o bijuterie din toate punctele de vedere

Versatilitatea creionului, fie că este vorba de sarcini executive, de design sau de generare de conținut, se potrivește ca o mănușă pentru cei între 30 și 50 de ani, care își doresc un dispozitiv bun și de dragul productivității.

Camera foto, una de senzație

Dacă cel vizat de asemenea cadou este un fan al fotografiilor și videourilor, Seria Galaxy S22 dispune de tehnologii de cameră foto fără precedent, capabile să ofere cele mai bune imagini, cum ar fi aplicația Samsung Expert Raw, care este preinstalată pe dispozitive ca aplicație adițională la aplicația nativă a camerei foto, permițând capturarea imaginilor și înregistrarea video cu controale profesionale. Printre avantajele sale, de exemplu, se numără opțiunea de a salva imagini JPEG în format fără pierderi și RAW DNG Linear pe 16 biți și HDR, cu controale manuale, și permite o calitate superioară pentru editarea profesională în programe precum Adobe Lightroom și Photoshop. Pentru a-l utiliza, este suficient să faceți o fotografie sau să înregistrați o înregistrare video cu Expert Raw și să vă distrați cu posibilitățile de ajustare și prelucrare a imaginii pe care le oferă.

Concentrându-se pe utilizatorii care preferă să facă pur și simplu clic și să realizeze fotografii de înaltă calitate, dispozitivele Galaxy S22 sunt echipate cu funcția Nightography, care vă permite să realizați fotografii pe timp de noapte sau în medii cu iluminare slabă, cu claritate, definiție și calitate ridicată. Pentru a activa această funcție, care vă permite să înregistrați imagini la un nivel profesional, urmați pașii de mai jos:

Deschideți camera

Faceți clic pe „More”

Selectați modul „Night” (Noapte)

Pentru a profita pe deplin de această funcție, utilizatorul poate folosi aceeași funcție în modul obiectiv telescopic și în modul portret cu zoom optic 3x.

Procesorul de ultimă generație asigură agilitate în video și jocuri

Într-o lume în care totul este imediat, smartphone-ul trebuie să răspundă acestei tendințe. Dispozitivele Samsung Galaxy S22, pe lângă faptul că suportă tehnologia 5G, dispun de procesorul inovator Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 pe 4nm. Rezultatul este o soluție mai agilă în ceea ce privește streaming-ul și mai puternică în ceea ce privește productivitatea, capabilă să accelereze răspunsul la navigarea pe internet, la jocuri, la explorarea aplicațiilor, la crearea de vieți, la partajarea de conținut, la vizionarea de filme, seriale, etc. Pentru a profita la maximum de această funcție și pentru a o menține fluidă și rapidă, utilizatorul poate urmări performanțele prin Device Care, o funcție care oferă o imagine de ansamblu asupra bateriei, stocării, memoriei RAM și securității.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Puțin Greșit! Bateria este de 5000 și încărcarea la 45w nu 25w, dacă vorbim despre s22 ultra.este un telefon f bun.

  2. Imi doresc acest telefon s22 ultra