Stefan Hrusca, ironizat de trupa Fara Zahar – VIDEO

Trupa „Fara Zahar“ a lansat o parodie, numita „Ler de ler“, dupa renumitul colind al lui stefan Hrusca, „Leru-i Ler“. Astfel, baietii de la „Fara Zahar” il ironizeaza pe unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de colinde din Romania, care se intoarce in fiecare an, in preajma Sarbatorilor, din Canada (unde este stabilit din anul 1991) pentru a sustine spectacole si in tara natala.

„El in Americi sta ascuns/si vine-acum si ne surprinde/Fiindca in anul ce s-a scurs/A mai compus vreo opt colinde”, spun Bobi si Bobo despre Hrusca, facand aluzie la regularitatea cu care cantaretul sustine concerte pe scenele romanesti.

Versurile piesei ironizeaza si situatia actuala a tarii si a oamenilor saraciti, carora nu le mai „arde” de spectacole de colinde, cand nu au cu ce se incalzi sau ce pune pe masa:
„Si ninge fara de ragaz/si ne-ntrebam cu toti la masa/De unde, Doamne, bani de gaz/Sa incalzim intreaga casa? (…) Caci daca nu am bani de gaz/si nu am bani sa beau o dusca/si nici nu stiu ce-nseamna ler/De ce sa-mi cante stefan Hrusca?”.
Fara Zahar – „Ler de ler”
Si ninge fara de ragaz
Si ne-ntrebam cu toti la masa
De unde, Doamne, bani de gaz
Sa incalzim intreaga casa?
Leru-i ler si iarasi ler
Crapa oile de ger.
La poarta bate un om bun
Caci, uite, cainele nu-l musca
Sa fie oare Mos Craciun?
Este vestitul stefan Hrusca.
El in Americi sta ascuns
Si vine-acum si ne surprinde
Fiindca in anul ce s-a scurs
A mai compus vreo opt colinde.
Si am ca plan de viitor
Sa-mi pun deoparte niste lei
Sa vina doctorul Harbuz
Sa mi-l dreseze pe Grivei.
Si cand aude leru-i ler
Sa-si ia comanda de atac
Si pana dupa sarbatori
Sa nu-l coboare din copac.
Caci daca nu am bani de gaz
Si nu am bani sa beau o dusca
Si nici nu stiu ce-nseamna ler
De ce sa-mi cante Stefan Hrusca?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.