Steaua Turabo Bucuresti – BC Timisoara 87:69 * Seria neagra a timisorenilor continua

Steaua Turabo Bucuresti a invins pe BC Timisoara, scor 87-69, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a in sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Militarii nu au avut emotii in aceasta partida ei castigand fiecare secventa. La capatul primelor 10 minute de joc tabela de marcaj indica scorul de 27-20 in favoarea gazdelor pentru ca dupa prima jumatate scorul sa fie de 46-38. Bucurestenii s-au desprins in sfertul al treilea, cand timisorenii nu au reusit decat opt puncte, iar scorul devenea 63-46. Ultimele 10 minute ale partidei au fost cele mai bune pentru elevii lui Dragan Petricevici, insa avantajul celor de la Steaua Turabo a fost greu de ajuns. Josh Jackson, de la gazde a totalizat 17 puncte si 6 recuperari, Virgil Stanescu a avut 16 puncte, 9 recuperari si 4 pase decisive, Uros Lucic a contribuit cu 15 puncte si 6 recuperari, iar Jerome Coleman a terminat cu 11 puncte si 5 recuperari. Pentru timisoreni Nenad Markovic a reusit 20 puncte, Nicholas Covington a izbutit 17 puncte, 5 pase decisive si 4 recuperari, Darko Habus a terminat cu 10 puncte si 4 pase decisive, Ivan Miceta a avut 9 puncte si 5 recuperari, iar Dan Paltinisanu a inscris 8 puncte. Steaua Turabo Bucuresti are sase victorii si doua infrangeri, iar BC Timisoara, cu un joc mai mult disputat, are un bilant de trei succese si sase esecuri.

Steaua Turabo Bucuresti a invins pe BC Timisoara, scor 87-69, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a in sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Militarii nu au avut emotii in aceasta partida ei castigand fiecare secventa. La capatul primelor 10 minute de joc tabela de marcaj indica scorul de 27-20 in favoarea gazdelor pentru ca dupa prima jumatate scorul sa fie de 46-38. Bucurestenii s-au desprins in sfertul al treilea, cand timisorenii nu au reusit decat opt puncte, iar scorul devenea 63-46.

Ultimele 10 minute ale partidei au fost cele mai bune pentru elevii lui Dragan Petricevici, insa avantajul celor de la Steaua Turabo a fost greu de ajuns. Josh Jackson, de la gazde a totalizat 17 puncte si 6 recuperari, Virgil Stanescu a avut 16 puncte, 9 recuperari si 4 pase decisive, Uros Lucic a contribuit cu 15 puncte si 6 recuperari, iar Jerome Coleman a terminat cu 11 puncte si 5 recuperari. Pentru timisoreni Nenad Markovic a reusit 20 puncte, Nicholas Covington a izbutit 17 puncte, 5 pase decisive si 4 recuperari, Darko Habus a terminat cu 10 puncte si 4 pase decisive, Ivan Miceta a avut 9 puncte si 5 recuperari, iar Dan Paltinisanu a inscris 8 puncte. Steaua Turabo Bucuresti are sase victorii si doua infrangeri, iar BC Timisoara, cu un joc mai mult disputat, are un bilant de trei succese si sase esecuri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete