Noutati :

Statul acorda 10.000 de euro, bani nerambursabili, pentru tinerii antreprenori. Iata in ce conditii

6 martie, 2014 - 10:00 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Incepand cu data de 10 martie, tinerii antreprenori pot depune cereri de finantare nerambursabila de pana la 10.000 de euro de la Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism.

Tinerii pot obtine banii pentru infiintarea si stimularea de microintreprinderi, in limita a 50% din cheltuielile eligibile aferente planului de afaceri, dar nu mai mult de 10.000 de euro, echivalent in lei. Ei trebuie sa faca dovada ca detin partea lor de cofinantare.

Un alt avantaj pentru beneficiarii programului este scutirea de la plata contributiilor de asigurari sociale pentru patru angajati pe perioada nedeterminata.

Pentru a obtine acesti bani, antreprenorii trebuie sa nu fi depasit varsta de 35 de ani si sa depuna cererile online incepand cu data de 10 martie, ora 10.00.

Bugetul pus la dispozitie este de 21 milioane lei.

Mai multe detalii pe incont.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...