Start vot. Muzeul National al Banatului din Timisoara cauta ‘Cea mai frumoasa casa din Banat’. Foto

TIMISOARA. Dupa succesul primelor doua editii, Muzeul National al Banatului a organizat si in 2022 competitia „Cea mai frumoasa casa din Banat”. Iar intrecerea a ajuns in faza finala, cea in care publicul poate sa decida castigatoarea.

CITESTE SI: Expozitia ‘Garana 2022 – Atelier de Creatie’, la Muzeul National al Banatului din Timisoara 

In acest an au fost inscrise peste 200 de fotografii, iar juriul a ales 12 pentru marea finala. Din comisia care a realizat selectia au facut parte Corina Cranciova – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Sepetan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic.

Vizitatorii paginii Muzeului National al Banatului sunt invitati sa voteze cea mai frumoasa casa, apasand butonul like la fotografia favorita. Castigatorii competitiei vor fi anuntati la finalul acestei saptamani.

Premiile, consta in carti si obiecte de arta in valoare de 15.000 lei, si vor fi impartite astfel:
Locul I: 5.000 lei
Locul II: 4.000 lei
Locul III: 3.000 lei
Mentiuni: 3000 lei

Fotografiile finaliste, 12 la numar, vor avea ocazia de a reprezenta cate o pagina din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...