Noutati :

Start la Titularizare 2014: s-au afisat locurile vacante din judetul Timis. Care sunt posturile libere si calendarul examenului

6 mai, 2014 - 05:02 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Profesorii care participa anul acesta la examenul de Titularizare  pot consulta lista finala a posturilor vacante din judetul Timis. Probele de examen incep in 26 mai iar rezultatele finale vor fi cunoscute inainte de inceputul lunii august.

Perioada 7 … 19 mai este rezervata pentru inregistrarea cererilor candidatilor, inclusiv a absolventilor promotiei 2014.
Intre 19 si 21 mai se verifica si avizeaza dosarele, iar intre 21 si 23 mai are loc validarea fisei de inscriere, prin semnatura.

Vezi AICI lista posturilor vacante din judetul Timis, disponibile pentru titularizare.

Probele practice orale si inspectiile speciale la clasa se vor desfasura in perioada 26 mai – 27 iunie 2014.

Proba scrisa a concursului de titularizare din acest an va avea loc la data de 21 iulie 2014, cu aproape o saptamana mai devreme decat anul trecut.

Primele rezultate vor fi afisate in 25 iulie, urmeaza perioada depunerii si rezolvarii contestatiilor, dupa care, in 30 iulie se afiseaza rezultatele finale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...