Noutati :

Start la reamenajarea Pietei 700 din Timisoara! Care sunt primele modificari si ce nu se schimba defel? FOTO!

22 iulie, 2014 - 03:40 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA.  Infatisarea Pietei 700 se schimba destul de mult, in urma lucrarilor pe care Administratia Pietelor le-a demarat in zona. Modificarile nu vizeaza insa cel putin doua aspecte care le ridica mari probleme atat  comerciantilor, cat si clientilor: lipsa locurilor de parcare si prezenta oamenilor fara adapost.

Dupa lucrarile de reamenajare,  numarul tarabelor din Piata 700 se va reduce cu mai mult de jumatate, iar culoarele dintre mese vor fi mult mai largi. Piata va fi impartita in doua sectoare bine delimitate, unul destinat producatorilor agricoli si celalalt comerciantilor.

Lucrarile in piata au inceput marti dimineata prin inlaturarea sirurilor laterale de mese si vor continua in zilele urmatoare si cu celelalte tarabe ramase in piata. Ca sa nu se trezeasca in ultimul moment ca raman cu marfa nevanduta, multi vanzatori au decis sa nu mai aduca produse la piata si si-au luat cateva zile libere, pana cand se vor putea instala in noile locuri pentru care au facut contract cu administratia pietelor.

Cateva dintre cele mai grave probleme care strica aspectul Pietei 700 si ii deranjeaza atat pe clienti cat si pe comercianti nu vor fi insa rezolvate odata cu reamenajarea pietei. Nu se executa lucrari la acoperisul vechi de mai bine de 40 de ani, nu s-a gasit nicio solutie pentru suplimentarea locurilor de parcare, iar oamenii strazii isi fac veacul in numar mare in zona pietei, spre nemultumirea celor care-si desfasoara activitatea sau sunt acolo la cumparaturi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca numarul tarabelor , deci al vinzatorilor , se vor reduce mai mult de jumatate , piata 700 va deveni accesibila numai pt albi , si asa este o piata scumpa .