Noutati :

Start la Loteria Vizelor pentru anul 2016. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa inceapa o viata noua in SUA?

1 octombrie, 2014 - 06:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Cetatenii romani pot beneficia, prin tragere la sorti, daca indeplinesc o serie de criterii de calificare, de vize de rezidenta permanenta in SUA, prin Loteria vizelor (Diversity Visa) 2016, perioada de inscriere fiind 1 octombrie – 3 noiembrie 2014, informeaza Ambasada SUA la Bucuresti.

Potrivit Ambasadei, inregistrarile pentru programul DV-2016 trebuie transmise electronic in perioada care incepe miercuri, 1 octombrie 2014 la ora 12.00 PM ora de vara a Coastei de Est (GMT-4) si se incheie luni, 3 noiembrie 2014 la ora 12.00 PM ora de iarna a Coastei de Est (GMT-5).

„Solicitantii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai in perioada de inregistrare. Solicitantii sunt sfatuiti sa nu astepte pana in ultima saptamana a perioadei de inregistrare pentru a se inregistra. Numarul mare de inregistrari simultane poate duce la intarzieri la conectarea online. Nicio inregistrare online sau pe hartie nu va fi acceptata dupa orele 12.00 PM, ora de iarna a Coastei de Est (GMT-5) a zilei de 3 noiembrie 2014. Daca trimiteti mai mult de o inregistrare de persoana veti fi descalificati. Participarea la program este gratuita. Guvernul SUA nu angajeaza consultanti sau servicii particulare externe pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care ofera asistenta pentru a pregati o cerere de participare o fac fara autorizarea sau consimtamantul Guvernului SUA”, se arata intr-un comunicat citat de incont.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...