Start la inscrieri pentru comercianti la Targul de Craciun din Timisoara!

S-a deschis lista de inscrieri pentru comercianti, iar programul e deja batut in cuie! In decembrie centrul Timisoarei va fi din nou de poveste si, pentru ca totul sa fie bine pus la punct, iar deschiderea casutelor cu daruri si bunatati din Piata Victoriei sa se faca exact in ziua stabilita, Primaria a inceput pregatirile inca din octombrie. Anul acesta, Targul de Craciun se va desfasura in perioada 3 decembrie 2010 – 10 ianuarie 2011, in centrul orasului. Primaria anunta comerciantii interesati sa participe la acest eveniment ca trebuie sa depuna o serie de acte, de azi si pana in 15 noiembrie la Camera 12, Centrul Consiliere Cetateni – Directia de Comunicare. Astfel, actele necesare sunt: completarea unui formular de participare la Targul de Craciun, un CD cu fotografiile produselor comercializate, fotografii cu casuta, in cazul in care comerciantul detine una, si o copie xerox dupa actele firmei. Cei care vor vinde produse alimentare vor avea nevoie, in plus, de avizul Directiei Sanitare Veterinare. De asemenea, comerciantii trebuie sa precizeze daca le trebuie apa, curent ori alte utilitati, la casuta. La fel ca anul trecut, si acum Primaria Timisoara organizeaza concurs pentru impodobirea bradului de Craciun. Dosarele cu propunerile de impodobire se depun pana in 15 noiembrie 2010 la sediul Primariei Timisoara, Camera 12. Dosarele vor detine o copie dupa certificatul de inregistrare fiscala si simulari de impodobire a bradului pe calculator. Proiectele castigatoare vor fi anuntate in data de 22 noiembrie 2010. In ceea ce priveste decorarea bradului, aceasta se va realiza  in perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2010, iar desfacerea lui va fi in 10 – 12 ianuarie 2011.

S-a deschis lista de inscrieri pentru comercianti, iar programul e deja batut in cuie! In decembrie centrul Timisoarei va fi din nou de poveste si, pentru ca totul sa fie bine pus la punct, iar deschiderea casutelor cu daruri si bunatati din Piata Victoriei sa se faca exact in ziua stabilita, Primaria a inceput pregatirile inca din octombrie.

Anul acesta, Targul de Craciun se va desfasura in perioada 3 decembrie 2010 – 10 ianuarie 2011, in centrul orasului.

Primaria anunta comerciantii interesati sa participe la acest eveniment ca trebuie sa depuna o serie de acte, de azi si pana in 15 noiembrie la Camera 12, Centrul Consiliere Cetateni – Directia de Comunicare.
Astfel, actele necesare sunt: completarea unui formular de participare la Targul de Craciun, un CD cu fotografiile produselor comercializate, fotografii cu casuta, in cazul in care comerciantul detine una, si o copie xerox dupa actele firmei. Cei care vor vinde produse alimentare vor avea nevoie, in plus, de avizul Directiei Sanitare Veterinare. De asemenea, comerciantii trebuie sa precizeze daca le trebuie apa, curent ori alte utilitati, la casuta.

La fel ca anul trecut, si acum Primaria Timisoara organizeaza concurs pentru impodobirea bradului de Craciun. Dosarele cu propunerile de impodobire se depun pana in 15 noiembrie 2010 la sediul Primariei Timisoara, Camera 12. Dosarele vor detine o copie dupa certificatul de inregistrare fiscala si simulari de impodobire a bradului pe calculator. Proiectele castigatoare vor fi anuntate in data de 22 noiembrie 2010.

In ceea ce priveste decorarea bradului, aceasta se va realiza  in perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2010, iar desfacerea lui va fi in 10 – 12 ianuarie 2011.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.