Noutati :

Start la curatenia de toamna in Timisoara! Avem PROGRAMUL, pe fiecare zi! Vezi cand ajung masinile RETIM pe strada ta!

18 octombrie, 2015 - 05:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Porneste luni in forta curatenia de toamna la Timisoara! Angajatii Retim vor trece, pe rand, pe toate strazile din oras ca sa adune obiectele pe care le veti stivui frumos langa bordura.

Campania de curatenie de toamna se desfasoara in 2 etape:

Etapa I: 19 – 25 octombrie 2015 in cartierele si zonele din partea de Nord a Timisoarei fata de Canalul Bega;

Etapa II: 26 octombrie – 3 noiembrie 2015 in cartierele si zonele din partea de Sud a Timisoarei fata de Canalul Bega.

curatenie-de-toamna-retim (4)

Timisorenii care arunca deseuri rezultate din lucrari de constructii risca amenzi drastice! Aceasta deoarece la curatenia de toamna se colecteaza numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatirea arborilor plantati pe strazi si a spatiilor verzi din jurul blocurilor.

Deseurile rezultate din reparatii si amenajari interioare, in cantitati de sub 1 mc,  precum si deseurile de echipamente electrice si electronice – DEEE, se preiau gratuit de la populatie, pe baza actului de identitate, prin punctele de colectare-preluare situate la urmatoarele adrese:
– Al. Avram Imbroane, Nr.70;
– Calea Torontalului, Nr. 94;
– Str. Energiei, Nr. 3;
– Calea Mosnitei, Nr. 2.

Programul de functionare al punctelor de preluare-colectare de mai sus este de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 20.00.

Daca aveti deseuri din amenajari interioare si din curatenia pivnitelor si podurilor in cantitati mai mari de 1 mc, puteti solicita, pe baza de comanda, containere de la  S.C. RETIM S.A., str. Oituz nr. 3A sau la telefoanele: 0256/499537 sau 0256/220064.

Avand in vedere ca operatorul de servicii publice de salubrizare S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. a amplasat in municipiul Timisoara 34 de recipiente sub forma de clopot, destinate colectarii deseurilor din sticla (alba si/sau colorata), rugam cetatenii sa depuna  aceste deseuri in containere si sa indeparteze toate resturile de alimente din sticle si borcane inainte de a le depune in containere. Aceste containere au fost amplasate in apropierea complexelor comerciale, in parcarile complexelor comerciale AUCHAN (Calea Aradului, Calea sagului), precum si in statiile mijloacelor de transport in comun cu trafic intens din cartierele orasului.

Da click AICI si vezi programarea pe strazi a trecerii masinilor ce vor colecta deseurile in cadrul Campaniei de Curatenie de Toamna 2015, la Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...