Noutati :

Start in sesiunea speciala a Evaluarii Nationale. Noua candidati si in Timis

28 iunie, 2020 - 04:13 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Elevii care nu au putut dat probele Evaluarii Nationale in prima sesiune vor intra de luni in focul examenelor, fie pentru cate una, fie pentru doua.

CITESTE SI: Aproape 300 de noi cazuri de coronavirus in tara. Niciun nou infectat la Timisoara

In Timis, pentru aceasta etapa s-au inscris 9 elevi. Sapte dintre acestia vor sustine atat proba la limba romana, cat si la matematica.

Un alt absolvent urmeaza sa dea examen doar la limba romana, iar ultimul trebuie sa se prezinte doar la cea de matematica.

Examenul incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 30 iunie, se desfasoara proba la Matematica, iar miercuri, 1 iulie, va avea loc proba la Limba si literatura materna.

Probele incep in fiecare zi la ora 9:00, iar elevii au la dispozitie doua ore pentru a termina subiectele.

Primele rezultate vor fi afisate joi, 2 iulie, pana la ora 12.00, in centrele de examen.

Contestatiile pot fi depuse in ziua de 2 iulie, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise si prin mijloace electronice. In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.

La nivelul intregii tari, in etapa speciala a Evaluarii Nationale s-au inscris 216 absolventi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...