Noutati :

Stailer – noua modalitate de a-ti rezerva un scaun la un salon de hair & beauty

27 aprilie, 2021 - 03:41 PM
Autor: Redactie      
Categorie: life
1

Știi și tu cam cum merge o conversație când suni la un salon să te programeze de pe o zi pe alta. Începe cu „Alo, aveți loc…”, spui un pomelnic întreg și se termină cu „Nu, nu avem.”, scurt și la obiect. După vreo 3 astfel de telefoane la saloanele pe care le cunoști în orașul tău, începe să te ia cu palpitații și nervi și te decizi să o lași baltă. Dar știi cum se zice „Winners never quit and quitters never win.”, așa că nu este cazul să renunți la momentul de răsfăț pe care ți-l dorești, fiindcă te ajută Stailer.

Aceasta este o platformă online de programări la salon definită prin 4 calități fantastice – facil, util, rapid și gratuit. Da, Stailer poate fi utilizat de oricine, oricând și e free like a bird.

O zi proastă se poate schimba la 180 de grade cu Stailer

Dacă astăzi te-ai certat cu partenerul sau cu un membru al familiei, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci e să te detașezi de situație și să faci ceva pentru tine. Decât să vă aruncați cuvinte ce le veți regreta mai târziu, luați o pauză, iar cel mai bun mod de a te calma și a reveni la o stare generală bună, este să mergi la un salon să te relaxezi. Accesând Stailer.ro, folosind filtrele de interes precum locația, data și ora, serviciul de hair & beauty dorit și genul, platforma îți oferă lista cu stiliștii gata să te primească oricând. Astfel împuști 2 iepuri deodată, te faci și frumoasă și te și calmezi, înainte să începi să îi faci bagajele și să i le așezi ordonat la ușă. Împăcarea e mai dulce oricum după ce gândiți la rece situația. Și când te mai vede și machiată și coafată, aratând ca o divă, or să i se înmoaie picioarele instant.

Stailer înglobează saloane profesionale din orașele Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București, dar are planuri de extindere. Platforma se adresează atât femeilor cât și bărbaților cărora le place să se îngrijească. Cu un simplu search găsești o programare în funcție de timpul tău, nu de a stilistului, iar asta înseamnă că poți obține una chiar și în ziua respectivă. Dacă îți dorești servicii de epilare pentru barbati in Timisoara de exemplu, lista cu cosmeticienii dintre care poți alege îți este pusă la dispoziție în 2 timpi și 3 mișcări.

O mulțime de servicii, tot atâtea beneficii

Stailer va deveni agenda ce te menține organizat. Nu este necesar să îți creezi un cont aici pentru a-ți face programări, însă acesta are mai multe avantaje. Cu el poți vizualiza lista saloanelor ce le-ai frecventat, fiindcă n-ai cum să ții minte numele tuturor. Fiindcă memoria o ia la vale de la an la an oricum, Stailer te ajută și cu remindere ale programărilor tale, pe care ți le poți seta chiar tu. Poți anula o programare dacă a intervenit ceva, fără să dai telefoane, iar stilistul are timp să-și reorganizeze agenda.

Fiecare salon în parte vine cu informații utile precum poze ale salonului, stiliștilor sau lucrări before & after. Stailer n-are nimic de ascuns și ce vezi aia primești. Deci pentru orice serviciu dorit dispui de prețul exact al lucrării. Primești chiar și harta Google Maps a locației salonului, ca tu să nu te-nvârți în cerc ca un hamster pe roată, ajungând nicăieri.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe sau scrie un email echipei [email protected] pentru alte detalii.

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. AER in piept la PROsti fara numar ai unei tari de animale libere ..! Cind loc le la – 2M !!
    MARS