Noutati :

Stai la bloc sau la casa? Reabiliteaza-ti locuinta si scapa de impozit! Afla pe cati ani!

26 decembrie, 2011 - 10:53 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Exista o lege prin care puteti scapa pentru cativa ani de plata impozitului pe locuinta! Insa trebuie sa scoateti totusi bani frumosi din buzunar. Avantajele se vad si dupa aceea, oricum.

Daca vreti sa nu mai platiti impozitul pentru o buna perioada de timp, reabilitati-va termic locuintele, pe cheltuiala personala. Potrivit unei legi, puteti scapa aproximativ 7 ani de plata impozitului.

Potrivit Legii 153/2011 privind masuri de crestere a calitatii arhitectural ambientale a cladirilor, proprietarii care refac pe cheltuiala personala fatadele degradate ale cladirilor in care locuiesc vor fi scutiti timp de cinci ani, consecutiv, de plata impozitului pe casa.

Pentru asta, fiecare Consiliu Local ar trebui sa adopte o hotarare pentru a diminua numarul imobilelor care ar putea pune in pericol siguranta si viata cetatenilor din cauza structurilor afectate.

Cititi aici Legea 153/2011!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...