Noutati :

Stadionul care va renaste inainte de ‘Dan Paltinisanu’, la Timisoara. Se va schimba intreaga zona, vor fi terenuri noi, vestiare, sali de sport si de conferinte, dar si multe locuri de parcare. Licitatie de aproape 9 milioane de euro

18 mai, 2021 - 08:49 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SPORT
5

TIMISOARA. Dupa ani buni in care s-a aflat in blocaj, un proiect ambitios va schimba o intreaga zona din Timisoara. Este vorba de cea in care se afla Stadionul Stiinta apartinand Universitatii Politehnica Timisoara.

Odata cu innoirea arenei, intreg spatiul dintre facultatile Politehnicii va suferi modificari insemnate. Aceasta pentru ca dupa tergiversari legate de documentatie, a fost, in sfarsit, lansata marti licitatia pentru gasirea unui constructor care sa se ocupe de proiectul ce se va desfasura intre strada Traian Lalescu si terenul de fotbal existent, in curtea Bazei Sportive nr.1 a Universitatii Politehnica Timisoara.

Potrivit anuntului din Sistemul Electronic de Achizitii Publice privind extinderea si modernizarea bazei:

– la parter se va amenaja o zona de parcaje auto. In zona dinspre terenul de sport vor fi o serie de functiuni ce deservesc terenul de sport: vestiare, grupuri sanitare, sala de conferinte, cabinet medical, dar si o serie de spatii tehnice.
– la etajul 1 va fi o noua parcare, iar in zona de sub gradene spatii tehnice.
– La etajul 2 parcaje auto si casa de scara centrala.
– La etajul 3 sunt prevazute doua terenuri de sport, doua vestiare care deservesc cele doua terenuri si o cafenea cu spatii anexa.

Valoarea contractului este estimata la 37.205.977 lei fara TVA, adica aproape 9 milioane de euro cu TVA.

Termenul limita pana la care firmele interesate isi pot depune ofertele este 28 iunie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Robulica, ce ai fumat, ca tare esti pe langa….

  2. Ala-i stadionul acestei clone Asu,acolo sa joace si sa ramana-n anonimatul lor al cupelor satesti.

  3. se vede ca sunt ingineri, bravo…ati observat ca de fapt e o mare parcare la care se adauga niste spatii anexe…de ce altii nu puteau sa faca asa ceva?!?
    ideea e geniala, sa vedem executia…

  4. Deci Politehnica isi face o mare parcare si muta terenurile de fotbal deasupra. Si daca tot e o cladire mare, lungeste putin tribuna de la asa-zisul stadion. E doar o marire de tribuna, acolo nu se vor putea juca meciuri oficiale de Liga 1

  5. Cine sa joace in liga1 pe el?Asu va ramane pt totdeauna in ligile inferioare,acolo unde-i este locul.