Noutati :

Sta Emil Boc pe mess? Da-i add si afla!

27 aprilie, 2011 - 04:30 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: NATIONAL
1

Emil Boc

Premierul Boc si-a facut miercuri publica adresa personala de mail, un cont deschis pe yahoo, si a spus ca nu se teme de programele instalate pe unele tablete PC care culeg informatii despre utilizatori, deoarece el foloseste numai date publice. Boc a fost intrebat daca in calitatea sa de utilizator de i-pad se teme de programele incorporate care retin date confidentiale, vorbindu-i-se despre o dezbatere publica intensa in strainatate din cauza acestor controverse.

„Datele mele sunt date publice, pe care le am pe tableta. Asa ca nu prezinta pericol pentru siguranta nationala. Deci din acest punct de vedere, pot sa utilizez fara nici un fel de problema tableta pe care o am. Iar casuta postala este o casuta care este utilizata in interes public, pentru a comunica in interes public. (…) Va asigur ca sunt doar in interes public utilizate toate aceste instrumente de comunicare”, a replicat premierul.

Profitând de context, jurnalistii l-au intrebat pe Boc daca le poate da adresa lui personala de mail, intrucât nimeni nu i-a putut ajuta cu aceasta informatie. „[email protected]”, le-a raspuns primul-ministru.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ESTI CELMAI MARE MINCINOS CUM POTI SA FACI AFIRMATII CA NU TE CRITICA DECAT 5-6 % RUSINE MINCIMOS ORDINAR ASA AI MINTIT DECAND AI AJUNS LA BUCURESTI DAR VEI FI HUIDUIT CAT VEI TRAI ESTI CEL MAI SINISTRU PRIM MINISTRU DACA TE-A PUS AN FUNCTIE BESESCU CAND ERA BEAT ASA NE TREBUIE DAR VEI SFARSI FOARTE RAU VEZI 1989?