Noutati :

SRI cauta candidati de James Bond. Vezi aici ce studii de licenta si master profesional va ofera Serviciul Roman de Informatii

21 februarie, 2013 - 10:51 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

SRI cauta viitori agenti secreti! Serviciul Roman de Informatii a prelungit perioada de inscriere pentru cei care si-ar dori sa urmeze Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” sau  Academia Tehnica Militara. Termenul limita pentru inscrieri este 1 martie.

Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” pregateste ofiteri operativi, ofiteri analisti si experti in domeniul informatiilor de securitate. Exista si specializarile Psihologie – informatii si Studii de securitate si informatii.

Candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu, cu diploma de bacalaureat, cu varsta maxima de 23 de ani. Sunt disponibile, de asemenea, programe de master destinate formarii ofiterilor de informatii operativi in domeniul Intelligence si Securitate nationala.

La Academia Tehnica Militara, oferta pentru locurile alocate SRI include studii universitare de licenta la Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare, in specializarile Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, Transmisiuni, Echipamente si sisteme electronice militare.

Detalii suplimentare pot fi obtinute la sediul Directiei Judetene de Informatii Timis, de pe Calea Sever Bocu nr. 47, la numarul de telefon 0256/305.920, sau pe site-ul SRI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...