Sportul care prinde aripi la Timisoara! Toata lumea e asteptata la prima editie DUMBRAVITA PADEL CUP!

TIMISOARA. PADEL = Sport de echipa, distractiv si usor de invatat. Poate fi practicat indiferent de varsta, sex sau conditie fizica. Este cunoscut ca fiind sportul ce imbina punctele forte intalnite in tenis si squash, devenind varianta mai prietenoasa a acestora… un sport de socializare ce te cucereste instant!

Campionatul DUMBRAVITA PADEL CUP este una dintre primele initiative de acest gen din tara si prima din vestul tarii. Competitia se adreseaza incepatorilor si se bazeaza pe spirit de echipa si pofta de distractie.  Acesta se va desfasura sambata 3 octombrie, incepand cu ora 09:30, in cadrul bazei sportive Padel Center din Dumbravita, situata pe str. Praga, colt cu str. Bucuresti. Competitia va avea doua categorii, masculin si feminin, iar finalistii ambelor categorii vor pleca acasa cu echipamente sportive BullPadel!

Padel se joaca pe un teren inconjurat de pereti din sticla si un fileu asezat pe mijloc. Jocul este format intotdeauna din doua echipe a cate doi jucatori. In padel se utilizeaza o paleta cu design unic, fara corzi, iar punctajul este aidoma celui folosit in tenis. Usurinta si divertismentul sunt secretele succesului sportului padel, care se joaca de peste 10 milioane de persoane in lume!

Aceia care nu au incercat padel pana acum au posibilitatea s-o faca in cadrul bazei sportive Padel Center din Dumbravita, mai multe detalii la padelcenter.ro.

Alaturi de energia competitiei, ziua evenimentului va fi una de relaxare.

Familiile sunt binevenite, atat participantii campionatului de padel cat si sustinatorii acestora vor avea puse la dispozitie masa de pranz sub forma de bufet si posibilitatea de a se relaxa jucand fotbal sau tenis, la preturi speciale.

Biletul de intrarea in ziua evenimentului: 35 lei/ persoana, 20 lei/ copii intre 3 si 14 ani. Masa este inclusa in pret.

In caz de vreme nefavorabila, competitia se va desfasura duminica 4 octombrie, in aceeasi locatie si de la aceeasi ora.

Inscrierea in campionat se face anticipat, taxa de participare este de 50 lei/ persoana, respectiv 100 lei/ echipa si se plateste in contul organizatorului, Via Rumania Cultura.
Cont in lei: RO28 VBBU 2511 TM17 1949 2701, deschis la Volksbank Timisoara. Va rugam sa ne trimiteti datele echipei si confirmarea platii, la adresa de email [email protected].

Dumbravita Padel Cup este un eveniment organizat cu entuziasm de catre Asociatia Via Rumania Cultura, promotor al culturii spaniole; Padel Center Dumbravita, prima baza sportiva cu terenuri de padel din vestul tarii si TerenPadel, constructor si sustinator al acestui sport in Romania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...