Noutati :

Sportivi din toata tara se intrec la Timisoara in cea mai senzationala competitie a verii

17 iunie, 2021 - 08:28 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA.  Sâmbătă, 26 iunie, pe un traseu din Timișoara, care leagă locația Smartfit Studio 2 de Smartfit Cetății, vor concura în cadrul competiției Ultimate Smartfit Challenge Team Edition 2021, peste 30 de echipe de sportivi, formate din câte 4 membri, veniți din toate colțurile țării.

Concursul va cuprinde 5 probe, desfășurate în 5 locații diferite din Timișoara (Smartfit Studio 2, Stadionul Dan Păltinișanu, Club D’Arc pe Mal, Piața Libertății, Smartfit Cetății), toate efectuate în echipă.

Probele vor cuprinde elemente din mai multe discipline sportive, precum haltere, gimnastică, etc., însă vor avea parte și de elemente „surpriză”, neconvenționale.

De asemenea, participanții trebuie să fie bine pregătiți și pe partea cardiovasculară și respiratorie, deoarece întreaga competiție se va desfășura pe un traseu de aproximativ 7km, parcurs în alergare.

Startul competiției se va da la ora 08:00, la Smartfit Studio 2, unde va avea loc prima probă, iar la finalizarea acesteia, participanții vor porni în alergare spre următoarele puncte de pe traseu. Acolo îi așteaptă alte probe, pline de provocări.

Vor fi desemnate câștigătoare primele 3 echipe ajunse la finish.

Înscrierile sunt deschise pentru curajoși până duminică, 20 iunie, și se fac AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...