Noutati :

Spitalul Municipal si mai multe strazi din centrul Timisoarei raman fara apa o noapte intreaga

1 iulie, 2014 - 10:23 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Sute de timisoreni care locuiesc in centrul orasului vor ramane fara apa, in noaptea de joi spre vineri. Motivul? Se lucreaza de zor la reabilitarea zonei istorice a orasului, unde muncitorii inlocuiesc conducta principala de pe strada Eugeniu de Savoya.

Aceasta alimenteaza zona Piata Unirii – centru si va fi scoasa din functiune pentru inlocuirea cu o conducta noua. Lucrarea este una complexa, anunta reprezentantii Aquatim, asa ca e necesara furnizarea apei incepand de joi, 3 iulie, de la ora 23:00, pana vineri, 4 iulie, la ora 7:00.

„Echipele Aquatim vor lucra la intersectiile strazilor Emanoil Ungureanu cu Eugeniu de Savoya si Bulevardul Revolutiei din 1989 cu Francesco Griselini. Raman fara apa strazile Eugeniu de Savoya, Francesco Griselini, General Traian Doda, Piata Libertatii, General Eremia Grigorescu, Gheorghe Lazar – intre Piata Unirii si Ion Zaicu, Emanoil Ungureanu, Vasile Alecsandri, Lucian Blaga, Florimund Mercy, Augustin Pacha, George Cosbuc, Regimentul 5 Vanatori, Paul Chinezu, Carol Telbisz, Piata Sf. Gheorghe, General Praporgescu, Ianos Bolyay, Proclamatia de la Timisoara, zona de blocuri Intrarea Doinei, Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara si puncele termice de pe Intrarea Doinei si Eugeniu de Savoya”, sustine Ilie Vlaicu, directorul societatii de apa si canal.

Pe alte strazi din zona centrala presiunea apei va fi scazute. Vorbim de strazile Marasesti, Gheorghe Dima, Oituz, Martin Luther, Popa Sapca – intre Oituz si Martir Sebastian Iordan, Piata Victoriei, Alba Iulia, Piata Iancu Huniade, Spitalul Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu, Clinica de Dermatovenerologie, hotelurile din zona, centrul comercial Bega, cladirea Petrom de pe Bv. Revolutiei si punctele termice de pe strazile C.D. Loga, Piatra Craiului si Piata Iancu Huniade.

Atentie! La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Reprezentantii Aquatim sustin ca perturbarea va fi de scurta durata si recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea completa.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...