Noutati :

Spitalul de cinci stele din Timisoara, in care au fost investiti 5 milioane de euro. Foto

12 octombrie, 2017 - 04:04 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Cea mai mai investitie in domeniul medical privat din vestul a avut loc anul acesta, in Timisoara. Spitalul Premiere din Timisoara a demarat, in 2017, o investitie impresionanta, de 5 milioane de euro, in cladirea care adaposteste acum cea mai mare unitate medicala privata din vestul Romaniei.

Totul, pentru a oferi servicii medicale de top in cat mai multe specializari, dar si pentru ca pacientii sa poata fi tratati la cel mai inalt nivel.

 

„Dupa 4 ani, am reusit sa aducem ceea ce a inceput ca un mic spital privat intr-un spatiu de peste 5.000 de metri patrati. Pentru Timisoara a fost o necesitate. Era mare nevoie de un spital mare, privat, iar noi, un grup de doctori, am hotarat sa preluam activele de la fostul spital ce a functionat aici. acum, aici avem un spital generalist care concureaza cu succes cu spitalele din vestul Europei, din punct de vedere al conditiilor hoteliere. Este un serviciu folositor pacientilor, pe care trebuie sa il gaseasca si in Timisoara”, a spus medicul Radu Prejbeanu.

Astfel, dupa ce in urma cu 4 ani a pornit cu 5 medici si 3 specializari, anul acesta, Spitalul Premiere ofera servicii medicale in 14 domenii si are nu mai putin de 150 de medici colaboratori. Recent, a fost mutat intr-un spatiu nou si ultramodern.

„Odata cu mutarea in noul sediu, de pe Calea Aradului, suntem un spital generalist, nu doar de obstetrica. Am crescut numarul de paturi pentru pacienti de la 41 la 122. Am inceput cu 5 medici, iar acum avem peste 150 de colaboratori. Avem sectie de Anestezie, de Obstetrica, de Ginecologie, de Chirurgie Spinala, de Ortopedie, de Chirurgie plastica si reparatorie, Gastroenterologia si multe altele”, a completat medicul Radu Prejbeanu.

Iar dezvoltarea spitalului Premiere nu se opreste aici. Pentru anul 2018, planul de investitii in infrastructura unitatii medicale este de aproximativ 3 milioane de euro, bani ce vor fi folositi atat pentru imbunatatirea conditiilor hoteliere, cat si pentru achizitionarea de aparatura medicala de ultima generatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ” aici avem un spital generalist care concureaza cu succes cu spitalele din vestul Europei, din punct de vedere al conditiilor hoteliere”…..doar atat…cat despre profesionalism tooot ca’n romanica. pentru conditii hoteliere merg la un hotel de 3 stele unde e si mai ieftin si mai bine. pentr uprestatia medicala merg afara..oriunde, numai in timisoara nu….eventual la targu mures sau la cluj unde inca studentii nu’si cumpara examenele pe bani si unde mai sunt inca specialisti buni. in rest…sanatate si…cultura!