Opinia Timisoarei

Spiritul civic n-a murit la Timisoara. Un trecator i-a sarit in ajutor unei femei care tocmai fusese furata de un copil de 13 ani

TIMISOARA. Furt in plina strada la Timisoara, joi seara. O femeie care se indrepta spre casa cu o plasa in mana a fost furata de un copil.

CITESTE SI: Raman lacatele iubirii, se schimba complet Pasarela Indragostitilor la Timisoara. Cum ar putea arata noul pod pietonal care va costa 2 milioane si jumatate de euro. Foto

S-a intamplat in jurul orei 20.00 in zona Calea Sagului.

Femeia in varsta de 76 de ani avea in plasa telefonul mobil si portofelul. Baiatul de 13 ani s-a apropiat de ea, i-a smuls punga si a dat bir cu fugitii.

Un timisorean aflat in apropiere a pornit imediat in urmarirea hotului, l-a ajuns, l-a imobilizat si l-a predat politistilor de la Sectia 3 care au ajuns rapid la locul incidentului.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați, de către o femeie în vărstă de 76 de ani, cu privire la faptul că un tânăr i-ar fi sustras plasa în care avea portofelul și telefonul mobil, în timp ce se afla în apropierea imobilului în care locuia de pe Calea Șagului, din municipiul Timișoara.

Persoana a fost imediat imobilizată de către un cetățean aflat în apropriere, fiind predat ulterior polițiștilor sosiți la fața locului.

În urma identificării, s-a stabilit că este vorba de un minor în vârstă de 13 ani.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat femeii.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Minorul a fost predat reprezentanților D.G.A.S.P.C. Timiș„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version