Noutati :

Spectacolul pe patru roti din Campionatul Judetean de Automobilism Timis se muta week-end-ul acesta la Sannicolau Mare

5 mai, 2014 - 03:52 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
2
Grand Tour Sannicolau Mare 2014 se va desfasura pe 10 mai, iar organizatorii le-au pregatit participantilor cateva noutati fata de editiile anterioare in ceea ce priveste traseul pe care se va concura.
„Am adaugat doua grade de dificultate si traseul este acum mai lung fata de anul trecut”, a dezvaluit Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis.
Competitia programata in acest week-end la Sannicolau Mare reprezinta a 4-a etapa din cadrul Campionatului Judetean de Automobilism Timis si se anunta una foarte spectaculoasa. Se va concura pe un traseu de tip circuit viteaza urban in centrul orasului, pe Stada Republicii, de la intersectia sens giratoriu cu strada Horea si strada Timisoarei-pe strada Nistor Oprean, pana la intersectia cu strada Mihai Viteazul. Lungimea totala a traseului va fi de 1,7 km. Se vor efectua 2 manse, in clasament urman sa conteze cel mai bun timp obtinut.
„Tinand cont ca batalia pe astfel de trasee este una foarte puternica ne asteptam la o etapa cu toate ingredintele”, a mai spus Ladislau Giurisici.
Startul primului concurent se va da la ora 10, 00, iar dupa finalizarea concursului auto, spectacolul va continua in aceeasi locatie cu etapa a IV-a a Campionatului Judetean de Karting Timis, la care primul start este programat la ora 14,00. Traseul in concursul de karting fiind de doar 0,4 km.
Festivitatea de premiere a Grand Tour Sannicolau Mare se va desfasura in jurul ore 17, in fata Primariei din localitate.
In perioada desfarurarii competitiei, mai exact intre orele 8-17, circulatia va fi inchisa in zona respectiva.
Cei care doresc sa se inscrie pentru competitia de la Sanicolau Mare o pot face incepand de astazi si pana in data de 8 mai, intre orele 13-15, la sediul ACR Timisoara, pe strada Intrarea Doinei, nr.1.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca aici este crema automobilismului, la Arad cine se da? Femeile de serviciu si aurolacii? Asta e o gluma de borduriada, la Arad este concursul adevarat, care se poate numi raliu.

  2. Francois Delecour, Marco Tempestini, Dan Girtofan, Edwin Keleti, Bogdan Marisca, etc Astia sunt „neica nimeni” care se dau la Arad. Nici nu se compara cu „crema automobilismului romanesc” care se da la Sannicolau Mare intre scuarele din centrul orasului 🙂