Noutati :

Spectacolul electrizant de la Timisoara, al carui loc de desfasurare se anunta cu doar cateva ore inainte. Surpriza TM2021

18 martie, 2019 - 12:57 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii in parteneriat cu Centrul Cultural Plai si comunitatea creativa a orasului organizeaza, in perioada 18-22 martie 2019, evenimentul BEGA! prezinta The Lightning Project, un spectacol electrizant in care tehnologia intalneste creativitatea, iar rezultatul devine o experienta magica.
Evenimentul va fi prezentat timp de 5 zile, in 5 cartiere diferite, iar cartierul va fi anuntat cu 10 ore inainte.

In aceasta seara, ora 20.00, Complexul Studentesc. Toate detaliile AICI.

BEGA! 2019 va fi orientata spre activarea zonelor dens populate prin spectacole de tip pop-up ce au ca si continut artistic instalatii interactive in mai multe cartiere non-istorice de pe langa raul Bega.

Instalatiile se vor ridica in timpul serii, astfel incat sa surprinda locuitorii zonei si sa le starneasca interesul de a vizita si celelalte cartiere.

Avand doua perioade: martie – aprilie si octombrie – noiembrie, proiectul din prima perioada va purta numele “The Lightning Project” si va combina stiinta cu artele spectacolului. Proiectul din cea de a doua perioada se va concentra asupra unor structuri interactive care vor incuraja publicul sa interactioneze si sa comunice prin mesaje personale sau relevante la nivel social, prin intermediul unei actiuni fizice ce urmeaza a fi digitalizata.

Spre deosebire de un format clasic, BEGA! nu isi propune sa importe productii artistice, in schimb se axeaza pe colaborari cu organizatii cu expertiza de a crea si de a facilita un proces de creatie colaborativ, specific unei comunitati si cu implicarea acesteia

BEGA! este un program principal Timisoara 2021 creat de PLAI impreuna cu comunitatea creativa a orasului Timisoara, cu scopul de a activa malurile raului Bega si de a atrage locuitorii orasului spre acestea implicandu-i in activitati artistice coordonate de organizatii locale si parteneri cu expertiza internationala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...