Noutati :

Spectacole la foc automat pentru elevii Scolii de Arte din Timisoara pana aproape de Craciun. Concerte peste concerte si expozitii de pictura pregatite de elevi

6 decembrie, 2018 - 09:54 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Asezata in centrul Timisoarei, Scoala de Arte (Str. E. Ungureanu, nr. 1) devine in fiecare an, in cadrul spectacolele de clasa, o adevarata rampa de lansare pentru talentele aflate la inceputul carierei artistice, dar si un excelent prilej pentru public de a descoperi, in premiera, viitoare vedete.

Luni, 03 decembrie 2018, ora 17: 30, vechea cladire franciscana a Centrului de Cultura si Arta al judetului Timis va gazdui o intalnire cu elevii scolii Populare de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj Napoca intr-un spectacol intitulat: ”Emotii muzicale”. Participa: clasele de canto muzica usoara: prof. Georgiana Necsa, prof. Vanana Ciolac si prof. Marc Antoniu; clasa de chitara electronica: prof. Alexandru Faur; clasa de orga electronica: prof. Sorin Todor; clasa de dans modern, majorete: prof. Adela Scorobete si clasa de design vestimentar: prof. Gabriela Muscan

Vineri, 07 decembrie 2018, ora 18: 00 la sediul Centrului de Cultura si Arta al jud. Timis va avea loc un spectacolul de divertisment sustinut de cursantii scolii de Arte, clasele: canto muzica usoara – prof. Marc Antoniu si design vestimentar – prof. Gabriela Muscan.

Marti, 11 decembrie 2018, ora 17: 00 la Iulius Mall Timisoara, zona Food Court, elevii clasei de canto – muzica usoara si Cercul de copii ”Next Star”, coordonate de prof Georgiana Necsa vor aduce emotii si bucurie timisorenilor.

Miercuri, 12 decembrie 2018, ora 17: 00 la sediul Centrului de Cultura si Arta al jud. Timis are loc un spectacol de colinde – muzica populara. Discipolii prof. Carmen Popovici Dumbrava, prof. Carmen Biruescu, prof. Gabi Zaharia, prof. Iasmina Iova si prof. Raluca Stanca vor captiva publicul printr-un program dedicat sarbatorilor de iarna cu cantece si traditii vechi si curate.

Joi, 13 decembrie 2018, ora 17: 30 in cadrul manifestarii traditionale “Targul de Craciun”, din Piata Victoriei din Timisoara elevii claselor de canto muzica populara – prof. Carmen Popovici Dumbrava, Carmen Biruescu, prof. Raluca Stanca, prof. Iasmina Iova si prof. Gabi Zaharia vor participa cu un spectacol de colinde.

Tot joi, 13 decembrie 2018, ora 14: 00, Consiliului Judetean Timis va gazdui vernisajul “Peisaj interior”. Vor fi expuse lucrari ale claselor de pictura – prof. Lucia Kolla Stoica, grafica – prof. Liliana Georgiades si sculptura – prof. Marius Bacriu.

Miercuri, 19 decembrie 2018, ora 17: 00 la Iulius Mall Timisoara, zona Food Court, va avea loc un spectacol de divertisment sustinut de elevii scolii de Arte, clasa de canto muzica usoara – prof. Vanana Ciolac si clasa de dans modern, majorete – prof. Adela Scorobete.

Accesul publicului la toate evenimentele este liber.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...