Spectacol unic de lumini si muzica, la trecerea dintre ani, in Timisoara. Anul Capitalei Europene a Culturii incepe in forta

Finanțat de Consiliul Județean Timiș și organizat de Muzeul Național al Banatului, „Festival of Lights” aduce în premieră un spectacol imersiv de lumini la Timișoara.

Evenimentul face parte din Programul Cultural al Timișoarei -Capitală Europeană a Culturii și va pune zona centrală a orașului într-o lumină nemaivăzută, cu instalații artistice new media, proiecții și mapping, dar și alte elemente interactive pe care trecătorii le pot experimenta pe traseul care duce de la Bastionul Maria Theresia spre Piața Unirii, Muzeul Național de Artă.

Bastionul Maria Theresia va fi atracția principală chiar în noaptea dintre ani, cu cele mai inedite jocuri de artificii și spectacol de lumini ce a fost vreodată văzute la Timișoara. Publicul va putea urmării un show senzațional produs de olandezii Directed Shows, aceeași care au produs cele mai inedite momente de la festivalurile internaționale de renume precum și la Untold și Neversea.

La trecerea dintre ani, iubitorii de muzică techno au ocazia să danseze pe ritmul dat de artistul spaniol DANNY AVILA. Clasat pe locul #36 în „Top 100” DJ Mag, este recunoscut ca fiind unul din cei mai talentați DJ producers din lume. A colaborat cu zeci de artiști de renume, printre care Machine Gun Kelly, The Vamps și Tiesto. Tot atunci vor urca pe scena festivalului și alți artiști de renume internațional și din țară precum Prophecy, DJ Dark, Alex Super Beats.

Apoi, în prima zi din an, în 1 ianuarie, timișorenii vor cânta și dansa pe muzica DIRTY NANO, JOHN TREND și JAY KO.

Accesul este GRATUIT.

Mai jos întregul program Festival of Lights:

Locația: Bastion Maria Theresia

  • 29 decembrie

18:00 – 22:00 – „TURN ON THE LIGHTS” SHOW (*din oră în oră)

  • 30 decembrie

18:00 – 22:00 – „TURN ON THE LIGHTS” SHOW (*din oră în oră)

  • 31 decembrie

18:00 – 19:00 – „TURN ON THE LIGHTS” SHOW (*din oră în oră)

20:00 – DJ Dark

21:20 – Prophecy

22:20 – Danny Avila

23:50 – Spectacular NYE Show by DRCTD Shows

00:05 – Alex Super Beats

  • 1 ianuarie

18:00 – „TURN ON THE LIGHTS” SHOW

19:00 – Jay Ko

21:00 – John Trend

22:15 – SPECTACULAR SHOW

22:30 – Dirty Nano

  • 2 ianuarie

18:00 – 22:00 – „TURN ON THE LIGHTS” SHOW (*din oră în oră)

Locația: Piața Unirii

  • 29 decembrie – 2 ianuarie

18:00 – 23:00 VIDEO MAPPING MUZEUL NAȚIONAL DE ARTĂ

Mai multe detalii pe pagina evenimentului www.festivaloflights.ro

Festival of Lights face parte din Programul cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș, organizat de Muzeul Național al Banatului și implementat de The Entertainment Group.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...