Spectacol si la runda de final a Campionatului de Automobilism judetean organizata chiar in Timisoara

TIMISOARA. Etapa finala a Campionatului de Automobilism si Karting Timis 2021, Grand Prix Cupa Timisoara 2021 a fost un concurs deosebit disputat, in care andrenalina si orgoliile au crescut la maxim, dar intr-un total spirit de sportivitate si fair-play.

CITESTE SI: Vom avea in continuare caldura si apa calda la Timisoara. Se prelungeste iarasi contractul cu furnizorul de gaz pentru Colterm. Pentru cat timp

Campionul en titre, Marius Gurisici si-a respectat statutul de pilot de elita si in aceasta ultima etapa, fiind marele castigator al acestui Grand Prix. Magicienii driftului au dovedit ca sunt adevarati artisti in domeniu, batalia fiind castigata de “Mao” Marcovici. Promovarea tineretului in campionatul timisean continua, pilotul auto junior de doar 11 ani Albert Baru evoluand fara greseala. La clasa frumusetii si gingasiei, cea feminina, Florina Pascu a ocupat primul loc pe podium.

Micutii piloti de la eco si kartingului cu motor, copii cu varste intre 5-12 ani s-au integrat perfect in competitie si au facut spectacol pe un traseu bine ales de organizatori. Marea echipa castigatoare a acestei adevarate “finale“ a sportului cu motor Timisorean a fost CSC Dumbravita Rally & Kart Team, care a luat tot, automobilism, eco-karting si motor-karting.

Timisoara continua sa fie si in acest an in prime-time-ul sportului cu motor romanesc, fiind cel mai prolific municipiu organizator de competitii auto & karting romanesc, cu 4 concursuri organizate anul acesta.

CLASAMENTE

Clasa 1
1.DANILA CLAUDIU-COCOTA C.-Renault Megane
2.SAUCAN VICTOR-Honda Civic
3.KOVACS CSABA-Citroen C2

Clasa 2
1.GIURISICI MARIUS-Honda Civic
2.BARU COSMIN-BARU ALBERT-Renault Megane
3.POPA CLAUDIU-PETRAN T.-Opel Kadett

Clasa 3
1.CIMPOCA NICOLAS-FLOREI O.-Renault Megane
2.TIRLA SERGIU-Subaru Sti
3.STEPAN DARIUS-Opel Gt

Junior
1.BARU ALBERT-Suzuki Swift

Feminin
1.PASCU FLORINA-Ford Fiesta
2.MOGA DALIA-Ford Puma

Eco-Karting
1.DAMIAN MATTEO
2.MARCU DEIAN
3.IULIA BADINA

Motor- Karting
1.MARCU DEIAN
2.MURARIU ALEX
3.DAMIAN MATTEO

Echipe auto
1.CSC DUMBRAVITA RALY TEAM
2.LUGOJ RALLY TEAM

Echipe Eco-Karting
1.CSC DUMBRAVITA KARTING TEAM
2.A.C.R. TIMIS

Echipe Motor-Karting
1.CSC DUMBRAVITA KARTING TEAM
2.CLUBUL COPIILOR KARTING LUGOJ

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Macchiato LATTe spune:

    După tete a tete: leul britanic vs sena la MONACO decât un ciordel trist da ROMANICA may poa gusta ase ieftineala tristă … so layered this country !!