Noutati :

Spectacol pugilistic la Timisoara! Cea de-a 23-a editie a Cupei Revolutiei la box si-a desemnat castigatorii. Vezi FOTO!

8 decembrie, 2012 - 01:52 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Sportivi din partea de vest a tarii dar si din Serbia au participat la gala desfasurata la Sala Constantin Jude. Fostul campion mondial, Mihai Leu a fost invitat de onoare la evenimentul pugilistic.

Desfasurata sub organizarea Clubului Sportiv Banatul si Asociatiei Judetene de Box, Cupa Revolutiei-Memorial “Dumitru Senciuc” a programat, in total 15 partide la cele trei categorii: cadeti, juniori si seniori. Celor 7 boxeri inscrisi in concurs de clubul organizator, li s-au alaturat 3 sportivi de la LPS Banatul, 3 de la CSM Timisoara, 2 de la CSM Lugoj, 4 de la CSM Resita, 3 de la Macva Sabac, 2 de la Lupus Novi Sad si 6  de la Box Club Loznica. Sportivii  timisoreni au iesit invingatori in 7 dintre dispute.
La cadeti, Flavius Chirila, de la CS Banatul, l-a invins la 52 kg, pe Igor Rogic de la Macva Sabac iar Catalin Sesureac de la LPS Banatul s-a impus in fata lui Andrei Halmac, de la CSM Resita, la 76 kg.
La juniori, David Vintan de la CSM Timisoara a castigat prin abandon,in fata lui Nemanja Petrovic, de la Box Club Loznica, la 52 kg, Razvan Florea, de la CS Banatul Timisoara l-a invins pe Andrei Luciu de la CSM Resita, la 60 de kg, iar Flavius Stoica de la LPS Banatul Timisoara a iesit invingator in fata lui Aleksandar Vucovic de la Box Club Loznica, la 64 kg.
Iar la seniori, Mihai Lazar de la CSM Timisoara s-a impus in fata lui Milos Pahla, de la Box Club Loznica, la 60 de kg, iar Brian Lupu de la LPS Banatul Timisoara a castigat in fata lui Tica Boldea, de la CSM Lugoj, la 81 kg.
Gala de box disputata la Timisoara  a fost dedicata si memoriei fostului boxer timisorean, Dumitru Senciuc, fost campion national. Cupa Revolutiei este singurul eveniment pugilistic gazduit in orasul de pe Bega, in acest an.
Vezi FOTO pe www.fortaviola.ro!


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...