Spectacol pana la capat. Peste 8000 de oameni imunizati la Maratonul Vaccinarii de la Timisoara, la CRAFT. Peste 1200 dintre ei cu Johnson&Johnson. Video

TIMISOARA. Au fost inca 3 zile si 3 nopti de vaccinare continua, la Timisoara, intr-o actiune spectacol pentru Romania.

8238 de oameni au venit sa se imunizeze in acest week-end la Centrul Regional de Afaceri de la Timisoara, fie pentru doza de rapel cu Pfizer, fie pentru prima data, fie cu serul Johnson&Johnson, care se administreaza intr-o singura intepatura.

7005 au primit Pfizer, iar dintre acestia 6722 au facut rapelul. 1233 au fost imunizati cu Johnson.

De mentionat ca 1718 oameni au venit la CRAFT in acest weekend sa-si faca prima doza de vaccin cu Pfizer. Iar alti 302, care au fost la primul maraton, in aprilie sa primeasca serul, la rapel, tot in aceste zile, s-au indreptat spre alte centre din Timisoara, de teama aglomeratiei.

Astfel, insumati, toti cei care fie au venit la Centrul Regional de Afaceri, fie s-au dus pentru rapel la alte centre din oras, ajungem la 8540 de oameni imunizati in cadrul Maratonului Vaccinarii.

Al doilea Maraton al Vaccinarii a inceput vineri dupa-amiaza, la orele 16.00, si s-a incheiat, luni dimineata, la ora 8.00.

Organizatorii evenimentului, membrii Asociatiei pentru ATI Aurel Mogoseanu, spun ca Maratonul Vaccinarii reprezinta cel mai important proiect al lumii medicale din Timisoara, care a reusit sa mobilizeze peste sute de medici, asistente medicale de la toate spitalele din oras dar si studenti de la Universitatea de Medicina. Acestia au asigurat personalul necesar functionarii non stop a centrului, de vineri si pana luni dimineata.

De asta data, atmosfera de la Centrul Regional de Afaceri a fost intretinuta cu concerte si expozitii, care au incantat oamenii veniti sa se imunizeze.

Vom reveni cu imagini video de la conferinta de presa ce inchide Maratonul Vaccinarii de la Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Spectator spune:

  „De asta data, atmosfera de la Centrul Regional de Afaceri a fost intretinuta cu concerte si expozitii, care au incantat oamenii veniti sa se imunizeze.” – Există și posibilitatea ca cei care citesc asemenea rânduri și privesc asemenea imagini, să creadă că sănătatea noastră este doar o piesă de teatru cu medicii în rolurile principale. Zic și eu, dar eu chiar nu știu multe.

 2. Alex spune:

  Există și posibilitatea ca cei care s-au dus la acest maraton al vaccinării să fi mers din spirit de responsabilitate față de semenii lor și dorința de a se proteja de eventuale complicații cauzate de infectarea cu Covid. Sunt vreo câteva mii. Totuși există și posibilitatea ca acei artiști să se alăture, așa cum știu ei mai bine, unei acțiuni medicale realizate în folosul comunității. Sunt câteva zeci.

  Ca pacient-spectator, cred că întotdeauna ai puterea să apreciezi un cabinet medical privat cu o muzică în surdină, un design al spațiului luminos și atractiv și cu tablouri integrate artistisc. Privind spre cabinetele publice, de cele mai multe ori, cei cârcotași, nu spectatorul, va avea ceva de comentat. Nu am fost la clinici, nu am fost la teatru, dar spectatorul (de față) aplaudă sau huiduie, în funcție de starea de spirit, șezând liniștit, ascuns în anonimat, pe scaun.

  La aceste maratoane, spectatori au fost doar cei care au stat și continuă să stea „liniștiți” acasă, privind televiziunile care trebuie. Vizionare plăctură! Odihnească-se în pace ar putea fi următorul lor slogan. Sperăm că nu!

 3. Gheorghe spune:

  Nimic din sfera artei nu mă convinge că un tratament ori vaccin este bun sau rău! Când am nevoie de TRATAMENTE MEDICALE, GÂNDESC! medicina și alegerea tratamentului nu trebuie să fie influențate de lungimea Bărbii vreunui pictor

 4. Bine zis spune:

  Titlul spune TOTUL…SPECTACOL pana la capat.