Spectacol grandios pe scena Teatrului National Timisoara la aniversarea de 45 de ani a Ansamblului Banatul

TIMISOARA. Sala de spectacole a Teatrului National Timisoara a fost plina pana la refuz, joi seara, cand banatenii, dar si oaspetii lor de seama, au venit sa urmareasca un spectacol grandios al Ansamblului Banatul la aniversarea celor 45 de ani de activitate.

Pe scena au dansat atat actuala generatie de dansatori ai Ansamblului, cat si generatia tanara, dar si generatia trecuta deja de prima tinerete. Au fost jocuri din Banatul de campie, din Banatul de pusta, dar si din alte zone ale tarii.

Solistii care au incantat publicul au fost Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbrava, Adrian Stanca si Dumitru Teleaga.

Nu au lipsit nici momentele de aducere aminte, pe un ecran au rulat imagini din arhiva cu Ansamblul Banatul din Timisoara.

Invitatul special care a incheiat seara in aplauzele indelungi ale publicului a fost interpreta de muzica populara din Mehedinti, Niculina Stoican.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...