Noutati :

Spectacol garantat la cea de-a doua etapa a Campionatului Judetean de Automobilism Timis, Deta Super Rally & Kart 2014!

1 aprilie, 2014 - 10:57 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Intrecerea automoblistica de sambata va fi deschisa de o parada a motociclistilor, iar la incheierea probelor din concurs va avea loc si un promo de karting agrement gratuit, pentru copiii din Deta.
 La fel ca si in sezoanele trecute, organizatorii, Comisia de Automobilism si Karting ACR Timis si Auto Club Rally Timis le-au pregatit participantilor la Deta Super Rally & Kart patru probe speciale. Primele doua se vor disputa in centrul localitatii Deta, mai exact pe strada Victoriei, respectiv, strada Revolutiei, primul start urmand se dea la ora 10,04.
Competitia auto va continua apoi la Denta, la Complexul Astral cu Proba Speciala 3, iar pentru proba care va incheia etapa se va reveni la Deta, in parcarea de pe stada Anton Kratzer.
Ca noutate, in acest an, organizatorii au decis sa mareasca lungimea traseelor de la cele patru probe speciale: ‘Am decis sa marim traseele cam cu 25% si suntem siguri ca va fi o etapa foarte spectaculoasa. De fapt, in etapele organizate la Deta nu a lipsit niciodata spectacolul”, a anuntat presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis, Ladislau Giurisici.
In deschiderea concursului automobilistic, vreme de 10 minute, va avea loc la Deta si o parada a motocilistilor.
In intervalul orar 9-15, circulatia va fi inchisa in zonele in care se va disputa competitia, iar parcarea este interzisa in perimetrul respectiv.
Organizatorii estimeaza in jur de 30 de participanti la Deta Super Rally & Kart 2014, insa inscrierile se mai pot face pana in data de 3 aprilie la sediul Auto Club Rally Timis, in Timisoara, pe strada Intrarea Doinei, nr 1.
Pe langa concursul automobilstic, la Deta se va disputa si etapa a doua a Campionatului Judetean de Karting Timis, cei mai mici piloti urmand sa ia starul pe strada Victoriei, de la ora 12. Dupa incheierea probelor oficiale, tot in centrul localitatii, pe strada Mihai Eminescu, va fi organizat un promo de karting agrement gratuit pentru copiii din Deta.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...