Noutati :

Spectacol facut de Informatica Timisoara in ultimul meci al anului la Targu Mures

12 decembrie, 2017 - 08:20 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Candva un derby al Ligii Nationale de fotbal in sala, duelul dintre Informatica Timisoara si City’us Targu Mures a ajuns un simplu antrenament cu public pentru detinatoarea Cupei Romaniei.

CITESTE SI: Primul pod ce va fi reabilitat la Timisoara. In 10 luni e gata 

Dupa ce pe teren propriu s-a impus cu 10-0, Informatica Timisoara a trecut fara probleme de City-us si in duelul din Ardeal. Banatenii au rezolvat problema castigatoarei inca din prima repriza, in partea a doua punandu-se doar problema scorului.
Informatica avea 7-0 dupa primele 20 de minute. Rakic, Felipe Oliveira si Ilas au reusit cate o dubla, in timp ce golul 7 i-a apartinut capitanului Simic.

CITESTE SI: Respingerea pe banda rulanta a dosarelor la Directia de Urbanism din Primaria Timisoara, practica ce l-a infuriat pe Nicolae Robu 

Spectacolul timisorean a continuat in partea a doua. Felipe Oliveira a reusit un hattrick, Rakic si-a completat si el evolutia cu inca un gol, iar de pe lista marcatorilor nu putea lipsi numele lui Savio Valadares, care a inchis tabela. Gazdele au reusit si ei un gol prin Ludusan si incheie anul pe ultima pozitie in campionat.
Banatenii asteapta acum o decizie a comisiilor federale in cazul partidei cu United Galati sa vada exact pe ce loc vor incheia anul.

CITESTE SI: Cand soseaua nu-i mai incape, se urca pe trotuar, la Timisoara 

Urmatoarea partida pentru Informatica este programata in 25 februarie, cand la Timisoara vine Spicom Sfantu Gheorghe.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor