Opinia Timisoarei

Spectacol facut de CFR Timisoara in ultima runda a anului. Banatenii au luat toate punctele

TIMISOARA. CFR Timisoara a invins la scor de tenis Luceafarul Buzau intr-un meci din etapa a 13-a a primei ligi de fotbal in sala.

CITESTE SI: Incepe studiul de peste 30.000 de euro pe care Primaria Timisoara l-a cumparat sa afle daca poate ridica 2 etaje peste Complexul Sportiv Bega. Vrea sa amenajeze inca un bazin de inot si o sala de gimnastica 

Timisorenii nu le-au dat timp oaspetilor sa se aseze in teren si au deschis scorul dupa 1 minut si 6 secunde, cand o pasa a lui Nastai l-a gasit pe Ilas, iar capitanul a trimis poarta. Cinci minute mai tarziu Plopeanu l-a gasit excelent pe Nemitanu, care a punctat pentru 2-0. Luceafarul a redus din diferenta dupa ce capitanul Radu Burciu a executat perfect o lovitura libera si l-a invins pe Lungu. Pana la pauza fotbalistii pregatiti de Robert Lupu, cel care a lipsit in acest meci fiind suspendat, au mai inscris o data prin Darius Nastai si s-a facut 3-1.
Cu 41 de secunde ramase pana la finalul primei parti, in urma unui fault, buzoianul Bogdan Danciu a fost eliminat 2 minute, iar delegatul oaspetilor, Iulian Trasnea a facut un scandal monstru, cerandu-le jucatorilor sai sa iasa din teren. Meciul s-a reluat si Razvan Plopeanu a reusit sa mai inscrie o data, iar la pauza s-a intrat cu scorul de 4-1.

Oaspetii au fost cei care au avut prima ocazie de gol a reprizei a doua, dar mingea l-a lovit pe Teodor Lungu si a fost apoi respinsa de apararea timisoreana. CFR-ul a raspuns un minut mai tarziu, cand Mihnea Toader a furat un balon aproape de centrul terenului, a patruns si a trimis in plasa pe sub portar pentru 5-1. Acelasi jucator a reusit dubla in minutul 10, ducand scorul la 6-1, care a fost in cele din urma si rezultatul final.

 

Odata cu aceasta victorie, CFR incheie anul 2022 pe locul 4, cu 21 de puncte. Etapa a 14-a a campionatului, ultima a returului este programata la jumatatea lunii ianuarie, insa pentru banateni aceea va fi o runda de pauza.

Exit mobile version