Spectacol fabulos de artificii in Kuweit, cu ocazia jubileului de aur al Constitutiei. VEZI FOTO VIDEO!

Poate cel mai mare spectacol de lumini si artificii de pe planeta a avut loc in Kuweit! O feerie de culori, care a costat 16 milioane de dolari si a intrat in Cartea Recordurilor.

Showul organizat in Kuweit City a fost urmarit de zeci de mii de oameni si a marcat 50 de ani de cind Kuweitul a devenit primul stat arab din Golf care a adoptat o constitutie.

Showul vizual a fost organizat cu ocazia jubileului de aur al Constitutiei din Kuweit si a sarbatorit si crearea primului Parlament al tarii. inainte de festivitati, emirul seik al Sabah a promis ca guvernul este in continuare dedicat democratiei. Cu toate acestea, in ultimii 50 de ani parlamentul a fost dizolvat de 9 ori, iar activitatea acestui for a fost suspendata timp de 11 ani.

Sursa Foto: www.dailymail.co.uk

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...