Spectacol de teatru in strada, la Timisoara. Locurile sunt limitate

TIMISOARA. Un spectacol de teatru va avea loc in Piata Sf. Gheorghe din Timisoara. La eveniment putand participa doar 100 de spectatori, iar accesul se face pe baza de inscriere.

Spectacolul „Miorita”, sustinut de Teatrul Aualeu va avea loc vineri, 17 iulie, de la ora 21.30.

Distributia piesei “Miorita” este urmatoarea : Ionut Pirvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmas, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaita, Muzica : Sol Faur
Masti: Aura Balanescu, Ligia Seculici.
Costumele, Scenografia si Luminile: Aualeu, Coregrafia: Costa Tovarnisky
Grafica: Lucian Popovici
Inscenarea: Ovidiu Mihaita.

Accesul se va face pe baza de inscriere pe pagina Evenimente Primaria Timisoara, in limita celor 100 de locuri disponibile.

AUALEU este o antrepriza teatrala autonoma infiintata in 2005 in garajul si curtea unei case la periferia artei si a orasului Timisoara. in 12 ani de existenta, trupa a jucat in case parasite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, in corturi militare, piete, hoteluri, scene improvizate, parcuri.
Aualeu lupta sa isi pastreze demnitatea, se straduie sa nu tradeze teatrul, scopul, principiile sale si ratiunea de a exista a unui spectacol pe o scena.

Spectacolele Aualeu sunt un mix de teatru, concert, lirica, cabaret-noir, circ, musical, animatie, basm si tragi-comedie pe texte proprii si se situeaza la granita dintre rânjet si surâs, toate având in comun o estetica a derizoriului proprie trupei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...