Noutati :

Spectacol de teatru in Piata Victoriei din Timisoara, cu intrare libera

24 mai, 2019 - 12:08 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021- Capitala Europeana a Culturii in parteneriat cu Teatrul Aualeu si Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” prezinta, in data de 26 mai, ora 21:30, in Piata Victoriei, in cadrul Festivalului Euroregional de Teatru Timisoara TESZT, spectacolul UBU REGE, pus in scena de Ovidiu Mihaita si jucat de Armand Iftode, Ioan Codrea si Ionut Pirvulescu.

Spectacolul, oferit gratuit de catre Teatrul Aualeu, face parte din programul Fo(u)r Public Spaces, Xtensie a Festivalului TESZT.

AUALEU este o antrepriza artistica autonoma infiintata in 2005 in garajul si curtea unei case la periferia artei si a orasului Timisoara. Spectacolele Aualeu sunt un mix de teatru, concert, lirica, cabaret-noir, circ, musical, animatie, basm si tragi-comedie pe texte proprii si se situeaza la granita dintre ranjet si suras, toate avand in comun o estetica a derizoriului proprie trupei.

Xtentions reprezinta o oportunitate de extindere spre un public nou, de crestere a capacitatilor locale sau de conectare la noi practici artistice.

Dupa cum sugereaza si numele, prin Xtentions, Timisoara 2021 doreste sa contribuie la o initiativa deja existenta in oras prin adaugarea unui eveniment special. Xtentions poate lua diferite forme: spectacole si expozitii europene, invitati internationali si intalniri ale unor retele culturale europene.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...