Noutati :

Spectacol automobilistic total in week-end, la Marele Premiu al Municipiului Timisoara ‘Ciocolateria Schoko Baroque’

22 aprilie, 2014 - 03:42 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Campionatul Judetean de Automobilism Timis 2014 programeaza duminica cea de-a treia etapa, sub numele de Marele Premiu al municipiului Timisoara ‘Ciocolateria Schoko Baroque’. Concursul va avea loc pe Platforma Molandys, situata pe DN 59, in Calea Sagului, o locatie deja traditionala pentru competitiile automobilistice timisene.
Organizatorii, Comisia de Automobilism si Karting ACR Timis, Auto Club Rally Timis si Ciocolateria Schoko Baroque propun un circuit viteza international si promit un adevarat spectacol automobilistic.
Se vor disputa doua manse de concurs, fieacre mansa constand in trei ture de circuit, iar in clasamentul final va conta cel mai bun timp obtinut.
Startul primului concurent se va da la ora 10,00, iar intre cele doua manse de concurs, in jurul ore 12, cei prezenti vor putea asista la Blitz Moto Parade.
De la ora 14 se va disputa in aceeasi locatie etapa a III-a a Campionatului Judetean de Karting Timis, iar festivitatea de premiere este programata in jurul ore 17 la Hotel Angellis.
Evenimentele din carul Marelui Premiu al Municipiului Timisoara ‘Ciocolateria Schoko Baroque’ nu se vor rezuma doar la ziua de duminica, spactacolul incepand de sambata cand va fi va fi organizat in parcarea ‘Arcade Timisoara Sud” un show room cu automobilele de concurs si motociclete, astfel ca intre orele 10 si 15 doritorii vor putea admira de aproape bolizii de concurs si vor putea dialoga cu pilotii.
Inscrierile pentru  Marele Premiu al Municipiului Timisoara ‘Ciocolateria Schoko Baroque’ se pot face in perioada 23-24 aprilie intre orele 13-16 la Auto Club Rally Timis, pe stada Intrarea Doinei, Nr.1.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...