Noutati :

Spectacol automobilistic de inalta tinuta la Timisoara la Memorialul Daniela Zaharie. Printre castigatori, uimitorul Mihai Preunca

26 august, 2019 - 12:28 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Piloti talentati din Timisoara, din tara, dar si din strainatate au fost in weekend in capitala Banatului pentru a participa la editia 2019 a memorialului Daniela Daharie la automobilism.

In acest an evenimentul a inclus atat o etapa din Campionatul Judetean de AutoSlalom cat si 2 etape din The Central European Ori Cup(Campionatul Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare).

In cea de-a doua competitie, s-au inscris la start 18 concurenti veniti din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria cat si doua echipaje din Bucuresti, unul din Satu Mare si doua din Timisoara.

Etapele au constat in 2 zile de concurs, care au cuprins atat probe speciale de indemanare, una in conditii de seara/ noapte si cealalta ziua cat si probe de orientare pe strazile din Timișoara, Sacalaz, Samnihaiul Roman, Utvin si Giroc, pe un traseu bine stabilit de catre organizatori, pe trafic deschis circulatiei publice si cu conditia ca toate regulile de circulatie sa fie respectate cu rigurozitate.

Clasamentele finale ale C.E.C. Ori Cup au fost:

locul 1: Roman Magdolen/ Roman Magdolen jr.(Slovacia)

locul 2: Marcin Lutek/ Monika Wojtkowiak(Polonia)

locul 3: Zuzana Klasová/ Martin Klasa(Cehia)

In cadrul aceluiasi concurs, pe langa probele de orientare, pilotii au trebuit sa treaca si de probe de indemanare, care au avut loc in parcarea Shopping City Timisoara. Locul 1 la acest segment i-a revenit lui Lutek Marcin, urma de Drobik Zdenek si Roman Magdolen.

Clasamentul ”Promo – Piloți”:
1 Andrei Banica
2 Bogdan Munteanu
3 Ionut Notigan
4 Vlad Onc

Clasamentul ”Promo – General”:
1 Bogdan Munteanu/Alina Munteanu – MINI Cooper
2 Andrei Banica /Loredana Banica – Ford Focus
3 Ionut Notigan/Daniel Nitulescu
4 Vlad Onc/Cristina Hepp

Tot in cadrul „Memorialului Daniela Zaharie” s-a desfasurat si etapa a IV-a a Campionatului Judetean de AutoSlalom.

In cadrul concursului, desfasurat in cele doua zile, vineri si sambata, s-au inscris peste 40 de echipaje. Castigatorii zilei de vineri, au fost Florin Isac alaturi de navigatorul sau, Florin Rebeles.

Ziua de sambata a fost plina de surprize. La final, marele castigator al grupei Friends, clasa Street, a fost pilotul brasovean Andrei Apostol. Pe locul doi s-a clasat echipajul Victor Saucan / Raul Saucan, iar pe locul 3, un alt echipaj venit din Brasov: Radu Lambrino / Stefan Raita.
In cadrul clasei Rally castigator a fost Mihai Preunca, urmat de Remus Iancu si Mihai Saracut.

Tinem să multumim colaboratorilor, sponsorilor si celor implicati in organizarea acestui eveniment. Pentru noi, urmeaza doar o scurta pauza, de câteva zile, pe partea competitionala si organizatorica, urmand sa revenim in forta cu o noua etapa din cadrul Campionatului Judetean de AutoSlalom, cat si cu noi participari ale sportivilor nostri in diverse competitii nationale si internationale„,transmit organizatorii.

Competitia este organizata in fiecare an de Clubul Sportiv Daniela Zaharie alaturi de sportivii echipei Sport Masters Year 2012, si este programata in jurul datei de 28 august, aceasta fiind ziua de nastere a Danielei Zaharie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...