Noutati :

Specialisti de pe cinci continente ajung la Timisoara, la Congresul Mondial de Anestezie-Terapie Intensiva. Cand are loc evenimentul

26 septembrie, 2017 - 11:57 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Timp de 3 zile, Timisoara se transforma in punctul de interes al lumii medicinei de urgenta. La sfarsitul lunii septembrie, aici vor avea loc doua evenimente stiintifice majore: Congresul Mondial al „World Society of Total Intravenous Anesthesia” si cea de-a XV-a a editie a „Cursului International de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie lntensiva si Medicina de Urgenta”.

CITESTE SI: Avocat prins in flagrant de DNA la Timisoara. Pentru ce a primit 2000 de euro 

Evenimentul este unul de o importanta majora, la care vor participa peste 1200 de persoane. Iar printre invitati se numara speakeri de pe 5 continente.

„Organizarea in Romania a unui Congres Mondial de specialitate este inca o expresie a recunoasterii internationale deosebite de care se bucura Scoala Romana de Anestezie-Terapie Intensiva, care onoreaza atat specialitatea noastra cat si medicina romaneasca. Alegerea Timisoarei ca si organizator al acestui important eveniment stiintific , dupa alte evenimente internationale de prestigiu organizate anii trecuti: Congresul de toamna al European Society of Anesthesiology si patru intalniri ale European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care, transforma Orasul declarat „Capitala Culturala Europeana 2021” intr-un veritabil „Hub” al manifestarilor stiintifice in domeniu”, transmite Dorel Sandesc, presedintele Societatii Romane de ATI.

CITESTE SI: Atentie, soferi, s-a implementat o noua metoda de masurare a vitezei pe autostrazile din Serbia. Cum puteti fi amendati. Anuntul politistilor la Timisoara 

In fata celor peste 1200 de participati vor sustine conferinte si vor prezenta cele mai noi informatii din domeniul Anesteziei, Terapiei Intensive si Medicinii de Urgenta 96 de speakeri de renume de pe 5 continente: America de Nord, Europa, Asia, Australia si Africa. Astfel, la Timisoara vom ajunge, in premiera in Romania, oaspeti din tari precum China, India, Nigeria, Indonezia, Malaiezia, ceea ce ve deschide perspectiva dezvolarii unor noi colaborari in viitor.

Evenimentele vor avea loc intre 28 si 30 septembrie, iar deschiderea oficiala a manifestărilor va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, Bd-ul Eroilor de la Tisa nr. 22, joi 28 septembrie 2017, ora 18, in Sala Europa.

CITESTE SI: In premiera in Timisoara se amenajeaza un loc in care vor fi ingrijiti timisoreni aflati pe patul de moarte, de care familiile nu se pot ocupa. Vom avea primul centru de ingrijiri paleative de stat Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...