Spatiu nou pentru Spitalul de Copii Louis Turcanu, chiar in centrul orasului, la Timisoara. Pentru ce va fi folosit

TIMISOARA. Spitalul pentru Copii ”Louis Turcanu” ar putea muta o parte dintre activitati intr-o noua locatie, chiar in centrul orasului. Reprezentantii unitatii sanitare au cerut primariei un spatiu pe care il are in proprietate, care este nefolosit si in stare avansata de degradare, pentru a amenaja aici o parte dintre operatiunile spitalului.

CITESTE SI: Au aparut probleme in aprovizionarea cu carbune pentru Colterm. S-au facut comenzi suplimentare la alti furnizori. Avem stocuri cu care sa incalzim Timisoara cam o saptamana 

Este vorba despre un spatiu de pe strada Regele Mihai I, fosta Republicii nr. 6, care odata ajuns in gestiunea spitalului, ar trebui sa fie complet reabilitat si refunctionalizat, din fondurile europene pe care spitalul se angajeaza sa le atraga.

Spatiul are o suprafata totala de 241,41 de mp, cladirea fiind la nivel de parter, cu intrare din curte. Imobilul este in proprietatea Municipiului Timisoara si va fi utilizat pentru extinderea activitatilor medicale ale spitalului (spitalizare de zi, punct de recoltare analize, studenti si rezidenti).

Proiectul de trecere in administrarea Spitalului de Copii a noului spatiu, cu titlu gratuit, pentru o perioada de 5 ani, urmeaza sa intre la vot in Consiliul Local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Parcare promisă spune:

    Acolo va fi amenajată si parcarea pentru cei care vin la spital cu copiii in brațe? Sau?