Noutati :

Spatiu nou pentru expozitii in Timisoara. Primaria a deschis o locatie in centru. Vezi cine expune primul!

24 august, 2012 - 02:10 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara a deschis un nou spatiu expozitional, chiar in spatele institutiei de pe bulevardul C.D.Loga. Primul artist care expune acolo este Daniela Oravitanu, care a pregatit deja vernisajul expozitiei „Structuri Intuitive”.

Reprezentantii Primariei Timisoara spun ca vor sa promoveze mai mult tinerii artisti. Daniela Oravitanu a absolvit Facultatea de Arte din Timisoara, sectia Pictura si Grafica. Este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Timisoara si a participat la nenumarate expozitii din Romania, Ungaria, Germania, Grecia, Spania, Italia, Norvegia, Brazilia, Olanda, Cehia, Portugalia, SUA, Turcia si altele.

Lucrarile ei se regasesc in colectii de stat, atat la Muzeul de Arta din Timisoara, cat si in „Morera Museum” din Barcelona, Spania, dar si in colectii private din Romania si de peste hotare. Vernisajul expozitiei are loc marti, 28 august, incepand cu ora 12:00, in spatiul din Piata Victoriei nr. 5. Lucrarile vor ramane pe simeze pana in 20 septembrie si pot fi vizitate luni, miercuri 8:00 – 15:00, marti 8:00 – 18:00, joi 8:00 – 17:00 si vineri 8:00 – 13:30.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...