Spargere la o banca in Timisoara! Au disparut 16.000 de euro

Au fortat o fereastra din spatele cladirii si au patruns in sediul unei agentii bancare de pe strada Simion Barnutiu. Hotii au dat lovitura joi noaptea la Banca Transilvania. Angajatii sositi dimineata la munca au constatat ca fereastra de la baie era deschisa, iar birourile rascolite, si au dat imediat alarma. Mai multe echipaje de politie au sosit rapid la fata locului si au inceput cercetarile pentru a vedea ce anume a disparut in agentie. UPDATE: Hotii au disparut cu 16.000 de euro Banii erau intr-un seif metalic, aflat intr-una din incaperi, pe podea. Hotii au taiat cu flexul balamalele, au deschis casa de bani si au luat 16.000 de euro. Politistii au aflat ca alarma a sunat in jurul orei 2 si jumatate noaptea trecuta. Agentii firmei de paza, care are contract cu Banca Transilvania, au venit la fata locului si s-au marginit sa cerceteze doar intrarea dinspre strada. Cum aceasta nu era atinsa, au socotit ca alarma s-a declansat singura, s-au urcat in masina si s-au intors la baza fara sa verifice partea din spate a cladirii.

Au fortat o fereastra din spatele cladirii si au patruns in sediul unei agentii bancare de pe strada Simion Barnutiu. Hotii au dat lovitura joi noaptea la Banca Transilvania.

Angajatii sositi dimineata la munca au constatat ca fereastra de la baie era deschisa, iar birourile rascolite, si au dat imediat alarma.

Mai multe echipaje de politie au sosit rapid la fata locului si au inceput cercetarile pentru a vedea ce anume a disparut in agentie.

UPDATE: Hotii au disparut cu 16.000 de euro

Banii erau intr-un seif metalic, aflat intr-una din incaperi, pe podea. Hotii au taiat cu flexul balamalele, au deschis casa de bani si au luat 16.000 de euro.

Politistii au aflat ca alarma a sunat in jurul orei 2 si jumatate noaptea trecuta.

Agentii firmei de paza, care are contract cu Banca Transilvania, au venit la fata locului si s-au marginit sa cerceteze doar intrarea dinspre strada.

Cum aceasta nu era atinsa, au socotit ca alarma s-a declansat singura, s-au urcat in masina si s-au intors la baza fara sa verifice partea din spate a cladirii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.