Noutati :

Spalatoriile auto din Timisoara, amendate pe banda rulanta

17 martie, 2011 - 11:18 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Zeci de nereguli la spalatoriile de masini din Timisoara. Oamenii legii au luat la puricat spalatoriile auto, service-urile auto si o parte din depozitele de materiale de constructii din oras. Au dat 60 de amenzi in valoare totala de 67.100 de lei.

Zeci de operatori economici din Timisoara au fost prinsi ca functioneaza fara autorizatii de la mediu si fara avize de la vecini. Politistii locali au verificat legalitatea activitatilor operatorilor in perioada 21 februarie – 14 martie. S-au axat pe cei ce desfasoara exercitii comerciale de tip spalatorie auto, schimbari cauciucuri, echilibrari roti, centre de diagnoza si depozitari de materiale din constructii.

In total, au luat la puricat 41 de societati dintre care 22 de spalatorii auto, 14 service-uri vulcanizari si 5 depozite de materiale de constructii. Conform unor prevederi ale unei hotarari de consiliu local, cei ce desfasoara astfel de activitati au obligatia de a functiona in spatii complet inchise cu conditia sa corespunda necesitatilor si confortului populatiei din zona, fara sa dauneze relatiilor cu vecinii si sa fie puse in practica toate masurile pentru protectia mediului. Aceste activitati pot functiona doar in urma obtinerii autorizatiei conform legislatiei in vigoare, dupa obtinerea tuturor avizelor si avand acordul vecinilor direct afectati. Verificarile continua si in perioada urmatoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...