Opinia Timisoarei

Spalate cu jet de apa fierbinte, la peste 80 de grade, parfumate si dotate cu hartie igienica. Se cauta o firma de intretinere pentru WC-urile ecologice de-a lungul malurilor canalului Bega, cu peste 30.000 de euro

TIMISOARA. Primaria Timisoara cauta o firma care sa asigure servicii de intretinere pentru toaletele ecologice amplasate de-a lungul canalului Bega.

CITESTE SI: Lovitura anului in Timis. 170.000 de euro furati din casa unei femei si ingropati in gradina. Hotul, cautat prin Interpol 

A lansat o procedura de achizitie directa si vrea sa incredinteze contractul pe un an la 135.000 de lei, fara TVA, adica putin peste 32.000 de euro.

Sunt 28 de wc-uri ecologice, aflate cate doua in 14 locuri de-a lungul Begai: in Piata Petru Maior, la intersectia Samuil Micu cu Splaiul Penes Curcanul, la Podul Dacilor, pe Splaiul P. M. Draghici, in Parcul Mocioni, intersectia Splaiul Titulescu cu str Nufarul, Terasa Banateana, Podul Traian (Podul Maria), Podul de Fier (Podul Metalic), Podul Stefan cel Mare (Podul Dragalina), intersectia Splaiul Tudor Valdimirescu cu str Mangalia, intersectia Splaiul Tudor Vladimirescu cu str Vulturilor, intersectia Splaiul Sofocle cu str Maramures, Podul Modos (str Carpenului – str Ioseph Gabriel)

Serviciile de intretinere a toaletelor ecologice amplasate in cadrul proiectului ‘Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega’ cuprind:

– vidanjare rezervor dejectii
– inlocuire substanta activa parfumata care dezinfecteaza, descompune si macereaza materiile fecale
– spalare interioara cu jet de inalta presiune, cu apa fierbinte de pana la 82 de grade Celsius timp de 2 minute
– stergere interior cabina
– spalare pisoar
– parfumare pereti cabina
– inlocuire hartie igienica

Firmele interesate de acest contract pe 12 luni isi pot depune ofertele pana in 24 mai.

FOTO: Transylvania Bike Trails

Exit mobile version