Noutati :

Spalate cu jet de apa fierbinte, la peste 80 de grade, parfumate si dotate cu hartie igienica. Se cauta o firma de intretinere pentru WC-urile ecologice de-a lungul malurilor canalului Bega, cu peste 30.000 de euro

21 mai, 2021 - 09:40 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. Primaria Timisoara cauta o firma care sa asigure servicii de intretinere pentru toaletele ecologice amplasate de-a lungul canalului Bega.

CITESTE SI: Lovitura anului in Timis. 170.000 de euro furati din casa unei femei si ingropati in gradina. Hotul, cautat prin Interpol 

A lansat o procedura de achizitie directa si vrea sa incredinteze contractul pe un an la 135.000 de lei, fara TVA, adica putin peste 32.000 de euro.

Sunt 28 de wc-uri ecologice, aflate cate doua in 14 locuri de-a lungul Begai: in Piata Petru Maior, la intersectia Samuil Micu cu Splaiul Penes Curcanul, la Podul Dacilor, pe Splaiul P. M. Draghici, in Parcul Mocioni, intersectia Splaiul Titulescu cu str Nufarul, Terasa Banateana, Podul Traian (Podul Maria), Podul de Fier (Podul Metalic), Podul Stefan cel Mare (Podul Dragalina), intersectia Splaiul Tudor Valdimirescu cu str Mangalia, intersectia Splaiul Tudor Vladimirescu cu str Vulturilor, intersectia Splaiul Sofocle cu str Maramures, Podul Modos (str Carpenului – str Ioseph Gabriel)

Serviciile de intretinere a toaletelor ecologice amplasate in cadrul proiectului ‘Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega’ cuprind:

– vidanjare rezervor dejectii
– inlocuire substanta activa parfumata care dezinfecteaza, descompune si macereaza materiile fecale
– spalare interioara cu jet de inalta presiune, cu apa fierbinte de pana la 82 de grade Celsius timp de 2 minute
– stergere interior cabina
– spalare pisoar
– parfumare pereti cabina
– inlocuire hartie igienica

Firmele interesate de acest contract pe 12 luni isi pot depune ofertele pana in 24 mai.

FOTO: Transylvania Bike TrailsInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Oferta NESERIOASA. Aceste Wc-uri sunt practic NEFUNCȚIONALE, ( nici boschetarii nu le folosesc, atit de jegoase) pe deasupra de un RISC MAJOR BACTERIOLOGIC ptr locație. Cum crezi tu Primarie ca vreo firma serioasa siar asumă sarcina asta ptr 2500 euro lunar?! Poate ptr 2 sau 3buc, în niciun caz ptr 28!! BĂTAIE DE JOC! Orasul merita mai multa atenție domnilor directori din Primarie! Altfel vor ramine în continuare doar cu focarele de infecție… De la atita economie marca Fritz…

 2. Nu se poate dacă lui Ruben Hund îi înțeleg prostia pe pensatul șef din primărie chiar că nu pot să-l înțeleg !!
  In primul rand nu ai nevoie de atâtea bude pe malul Begai. In al doilea rând nu poți fi la fel de bătut in cap ca Laie Lăutarul să continua cu asemenea focare de infecții când astăzi se găsesc grupuri sanitäre din beton gata mobilate cu mobilierul din inox care nu poate fi distrus sau furat !
  Tu nu trebuie să faci decât o fundatie cu racordare la canalizare apă și curent ! Iar după aia găsești o firmă care să le curăţe de două ori pe zi nu o dată pe săptămână !!
  Oare este atât de greu să încercăm să intrăm in rând cu lumea chiar și cu un primar neamț ??

  • stii ca e super evident ca esti postac, nu?

  • sa-i multumesti la robu pentru pubele ala numite wc-uri

 3. imi place ca ati folosit poza in care robu a pus stalpii in mijlocul trotuarului :))))